Je¶li ma to byæ narzêdzie tzw. oczoj*bne, to nie ma mowy. Ale zaciekawi³ mnie ekran, ten identyczny niemal jak w telewizorkach 3D wydanych ostatnio przez jak±¶ wielk± korporejszyn. Mo¿e siê uda zrobiæ z tego cacko. Albo powstanie projektor holorgramowy na którym bêdziemy graæ w Mario
co do twej odpowiedzi poxer, s±dzê ¿e to bêdzie na podobnej zasadzie krecenia filmów 3 D, czyli ¿e jest s± dwie kamery które wszystko filmuj±, potem to na siebie nak³adaj± w czerwieni i b³êkicie i mamy 3D, po 400x240 na ga³ê ( rozdzielczo¶æ avili).
i o zmienia postaæ rzeczy, bo gier 3D na kompie bez 3D monitora nie odpalisz, co dodaje gwó¼d¼ do trumny emula 3DS
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
jakby¶cie co¶ czytali, data planowana to 10.10.10 ( 10 pa¼dziernik)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Firma Nintendo nie poda³a dok³adnego terminu debiutu rynkowego modelu 3DS ani jego ceny. Wiadomo jednak, ¿e ma byæ to konsola "dla mas", co czyni ceny powy¿ej 200 euro ma³o prawdopodobne. 3DS ma siê pojawiæ jeszcze w tym roku rozliczeniowym, który koñczy siê 31 marca i byæ zgodna wstecz z konsolami DS i DSi.
Domin jeszcze nic nie wiadomo... Daty konkretnie te¿ nie podali...
Niedawno mi mowiles ze DSi roxi i jest lepsze od Lite'a o.o
Ale popieram Cie 3DS sucks, Lite RLZ !
W pewnych kwestjach moze i jest fajny, ale mogli dodac slot na GBA games... Wtedy by byl git
Co¶ mi siê wydaje ¿e 3DS bêdzie w stanie emulowaæ gry na GBA.
A je¶li chodzi o dodatkowy SLOT to prawdopodobnie bêdzie. Tylko pod gry na zwyk³ego NDSa.
Wcze¶niej pisali¶cie ze nie bêdzie emulatorka tej¿e maszynki. Pisali¶cie ¿e to przez to ca³e 3D. O ile wiem sama konsolka posiada pasek regulacji odpowiadaj±cy za efekt 3D. Mo¿na te¿ to 3D wy³±czyæ. Wiêc emulatorek móg³by siê pojawiæ tylko bez trójwymiaru. Ale jest jeszcze sprawa parametrów technicznych konsoli. PSP jeszcze nie zeemulowali a je¶li 3DS bêdzie mia³ podobne bebechy do PSP to mo¿e byæ kiepsko.
A co do samej konsolki i moich wra¿eñ. Zapowiada siê nie¼le. Po wakacjach zaczynam odk³adaæ kaskê. I o ile wymy¶l± jaki¶ sposób na odpalenie romów to bêdê mia³. Ale obserwuj±c taktykê nintendo czyli coraz wiêksze zainteresowanie piractwem mo¿e byæ kiepsko.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.