Wys³any: 17 Czerwiec 10, 20:51 Blue aka Shani znów na ³odzi!
Regulamin dzia³u "Blue" v.2
Znacie mnie na forum, jestem Blue, przez krótsz± chwilê znana pod nickiem Shani ale to ju¿ nieaktualne. Mam 13 latek. Po raz drugi jako MG. ¯yczê szczê¶cia.
1. Odpis wymaga najmniej piêciu linijek. W przeciwnym razie, ¿egnam!
2. Piszecie czasem tera¼niejszym/przysz³ym planowanym. Nie ma wyj±tków.
3. Nie przeklinacie w swoich grach. Jednak¿e dopuszczam cenzurê.
4. Nie poganiacie mnie o odpis na ¿adnym komunikatorze. Chyba, ¿e przesiadujê na forum i nie odpisujê!
5. Musicie mieæ sygnaturê. Najlepiej od Legendsa.
6. Dwa tygodnie bez waszego odpisu i gra l±duje w archiwum.
7. Je¿eli taktyka ogranicza siê do jednego zdania, WYNOCHA!
~ Mogê prowadziæ grê z nowymi starterami.
Dziêkujê.
Postanowi³am zmieniæ trochê styl moich gier. Nie liczcie, ¿e bêdzie ³atwo. Pokonacie pokemona po 8 postach w grze? OK, ale on mo¿e nie chcieæ siê do was przy³±czyæ. Znale¼li¶cie "co¶ w rodzaju Fire Stone?" No problem, czerwone szk³o od butelki zast±pi je doskonale. W drastyczne sposoby mogê odbieraæ lecz i grzecznie dawaæ ró¿ne rzeczy.
~Co do konkursów, to s± okre¶lone zasady. Nagrod± w konkursach z okazji wa¿nych ¶wi±t, bêdzie pokemon. JEDEN. Dla zwyciêzcy. W mniejszych, itemy, TM&HM, kasa itp.
~Regulamin nie powinien ulec zmianie, lecz mo¿e byæ co¶ o czym zapomnia³am.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.