POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Bary
9 Styczeñ 09, 20:18
Beyblade
Autor Wiadomo¶æ
Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 22 Styczeñ 09, 12:46   

chyba tak. moja starsza siostra uwielbia³a to gdy by³a m³odsza

Sygnatura użytkownika
:drago:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 22 Styczeñ 09, 12:46   

Nie, anime te¿ by³o Za³oga G (lata 80`) i Pszczó³ka Maja, na wikipedii sprawd¼.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 23 Styczeñ 09, 20:50   

Beyblade? Jak Kojot wejdzie to pól strony opisze o moich walkach z nim, sposobach ulepszania dysku i o ty jak koch anime... A ja powiem, ¿e dobre.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Berbel 
Pewnie nie zna PokeMana
Zjem was :[

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Sk±d: Che³m
Wys³any: 17 Luty 09, 21:43   

Typowy shounen ktory ma za zadanie zarobiæ na m³odych umys³ach. Nowa seria anime jest zapowiedziana na lato/jesien tego roku :-)

Sygnatura użytkownika
Raik to nie lol!~~

Wojas021 
Pewnie nie zna PokeMana
Halla Madrit!

Do³±czy³: 01 Kwi 2010
Wys³any: 2 Kwiecieñ 10, 11:10   

Anime jest dobre, ale tylko 1 sezon. Pozosta³e to ju¿ wogóle beznadziejne. Dyski poruszaj± sie w kolejnych sezonach jak muchy w smole i wogóle ta grafika. Starali sie ulepszyæ to anime, ale jako¶ im to nie wysz³o.

FreeQ 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Kontakt:
Wys³any: 29 Kwiecieñ 10, 07:57   

Tak, pamiêtam t± bajkê gdy pierwszy raz pu¶cili na polsacie, tak siê wtedy ni± podnieca³em ¿e ogl±dn±³em wszystkie odcinki pierwszej serii :D

Sygnatura użytkownika
    Ekwipunek
    Wa¿ne: kasa: 1450$, pokedex, tajemniczy przedmiot
    Balle 5x pokeball
    Medycyna: 2x potion, 2x full heal
    TM/HM:
    Inne:

Nazwa: Heracross "Crossy" || Female
Ataki: tackle, leer, horn attack, endure
sp. attack: night slash
Ability: Guts

Nazwa: Charmander "Blaze" || Male
Ataki: Scratch, Growl, Ember
Ability: Blaze

Nazwa: Spinarak "Stingy" || Male
Ataki: Poison ting, string shot, scary face
sp. attack: Twineedle
Ability: Swarm

http://i41.tinypic.com/2q9xdm0.jpg
Od NITRAM dla Mnie :D

hauru
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 21 Kwi 2010
Wys³any: 7 Lipiec 10, 21:05   

nawet nie pamietam o co w tym chodzi³o

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 11 Lipiec 10, 15:19   

Pamiêtam kiedy¶ podoba³o mi siê to bardzo pamietam têz te takie kr±zki w chrupeczkach to chyba spinery siê nazywa³y niezapomnê jak siê je zbiera³o i puszcza³o w szkole xD

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 30 Lipiec 10, 18:51   

Ja mam 4 orygina³y z Hasbro i jestem "miszczem" tuningu ich ^^ (maron siê przekona³ na swojej skórze)

- Wolborg 1 (przechrzci³em go na Blade, po ostrym tuningu.)
- Wolborg 4 (zwany G)
- Thunder Serpent MS
- Griffolyon

I nie mo¿na zapomnieæ o mojej podróbce, mix ró¿nych czê¶ci: Froggy wchodzi na scenê! :x Wzorowany na dyskach z Serii HMS (Hard Metal System)

Anime ¶wietnie zw³aszcza seria 1. Druga lekko nudnawa, trzecia The Best (Draciel G & Draciel MS Rulz) a czwarta trochê przes³odzona.

Tak w³a¶ciwie, to do tego anime wróci³em jaki¶ rok temu.
I nadal je lubiê, i le¿y na 1 miejscu w mojej (topli¶cie xD )

A tak apropo jestem Fanem Dracielów xd

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 11, 11:02   

piecka21 napisa³/a:
Pamiêtam kiedy¶ podoba³o mi siê to bardzo pamietam têz te takie kr±zki w chrupeczkach to chyba spinery siê nazywa³y

Yhy, http://www.biznesnet.pl/2...ito-lay-poland/

Tymczasem Beyblade wróci³o do polskiej telewizji. W pi±tek co¶ mnie tknê³o wieczorem i przejrza³em telegazetê. Prze¿y³em szok widz±c zaplanowan± na sobotê, niedz., poniedzia³ek i wtorek emisjê "Beyblade". Od razu popêdzi³em napisaæ o tym na Blipie oraz na SB na PVF:
Cytat:
» marek - 30-09-22:08 -- z Jetixem w Polsacie to w ogóle ró¿nie bywa³o
» marek - 30-09-22:08 -- jesli to bêdzie ta seria, to je¶li bêdzie dub który potem bêdzie w CN, to tylko lepiej, bo w Polsacie mo¿e byæ 16:9 no i na pewno bêd± ty³ówki
» PokeMan - 30-09-22:07 -- z Witchem te¿ tak by³o, Polsat wymitowa³ pierwszy sezon na kilka miechów przed Jetixem
» marek - 30-09-22:07 -- CN wêgierski i rumuñski nadaje to od wrzesnia, a nasz tyle zwleka ¿e Polsat go prze¶ciga xD
» marek - 30-09-22:06 -- http://www.tv.pl/opis/s_58_p_56466_Beyblade.xhtml -> rok 2010, Metal Fusion?
» marek - 30-09-22:05 -- no nie
» Inaka - 30-09-22:04 -- xD Wola³abym jednak Sailor Moon, przynajmniej bym sobie trochê odcinków nagra³a :3
» Inaka - 30-09-22:04 -- I tak ich nie ogl±dam Tongue
» PokeMan - 30-09-22:04 -- ¿eby by³o ¶mieszniej oprócz ³ikendów, emisja (powtórki?) jeszcze w pon i wto po 2 epki od 7:30
» PokeMan - 30-09-22:02 -- Tak czy siak, co¶ siê dzieje...Digimony na TV4 od po³owy pa¼dziernika przenie¶li z niedziel, na pon-pi± o 17:00, wiêc co¶ jest na rzeczy.
» Inaka - 30-09-22:00 -- Wola³abym jednak Czarodziejkê z Ksiê¿yca... I to w³a¶nie jej siê na pocz±tku spodziewa³am, a nie tych b±czków ;o
» PokeMan - 30-09-21:56 -- Tak wiêc, jutro o 7:45 zapraszam do ogl±dania Polsatu i WIELKIEGO powrotu.
» PokeMan - 30-09-21:55 -- Uprzedzam, ¿e w necie i w programach drukowanych nie ma tego anime uwzglêdnionego w emisji.
» PokeMan - 30-09-21:54 -- http://PokeMan.blip.pl/ <<< Wielki szok, ¿e TAKIE anime wraca do Polsatu.

Cytat:
» PokeMan - 01-10-10:20 -- » marek - 01-10-09:44 -- oni? <<< USA
» marek - 01-10-10:16 -- w ogóle to mam niezbyt dobr± jako¶æ Polsatu w analogu Sad
» marek - 01-10-10:15 -- Lecitrip, hm... mo¿e jakie¶ ograniczenie licencyjne? Bo w sumie dlaczego mieliby nie t³umaczyæ tej formu³ki (nie mówiê ju¿ o wersji z tamtego dubu)
» marek - 01-10-10:14 -- wiêc Polsat ma Metal Masters, CN raczej da od pocz±tku, od Metal Fusion... i w ten sposób obie stacje nadawaæ bêd± co innego i ¿adna nie jest stratna Tongue
» marek - 01-10-09:44 -- oni?
» PokeMan - 01-10-09:42 -- je¶li Polsat zachowa tempo, to za 1,5 miesi±ca premierowe odcinki Beyblade: Metal Masters‎ bedziemy mieæ wcze¶niej ni¿ oni Tongue
» PokeMan - 01-10-09:40 -- em, zapomnia³em o nastêpcy Bogutyna - Niezgodzie - ale on nadaje siê raczej tylko do pe³nometra¿owych anime, co udowodniono w Pulsie Big Grin
» marek - 01-10-09:34 -- to ich pierwszy dub anime od chyba sze¶ciu lat
» PokeMan - 01-10-09:32 -- có¿, po odsuniêciu Bogutyna od SDT Film, to wydaje siê, ¿e Sonica to ju¿ jedyne istniej±ce studio które robi dobre duby anime
» marek - 01-10-09:26 -- Sonica jest fajna, a Dominiktrzyma to sttudio jeszcze na jakim¶ poziomie
» PokeMan - 01-10-08:57 -- Szkoda tylko, ¿e Let`s it rip czytane jako Lecitrip, a nie jak w V-Force "Odpalamy", ale có¿, zas³uga t³uków którzy tworz± strony o Beyblade i nie pisz± o pl wersjach poprzednich serii...jakie to polskie...a potem tacy siê pluj±, jak sami winni.
» Inaka - 01-10-08:46 -- A ja oczywi¶cie zaspa³am, a mia³am w³±czyæ pud³o z ciekawo¶ci... Pomy¶la³am se mo¿e, ze mo¿e brat ogl±da³, ale nie, on woli Disneye =.="
» Inaka - 01-10-08:45 -- =.="
» PokeMan - 01-10-08:31 -- jej, to nie SDI, to Sonica Smile jak mi³o Smile
» PokeMan - 01-10-07:55 -- dawno nies³yszany w dubie B³asiak oraz Turowska
» PokeMan - 01-10-07:55 -- i jest dub
» PokeMan - 01-10-07:05 -- » marek - 30-09-23:15 -- hehe, za¶ w przysz³y weekend nowe Power Rangers! <<< Ech, na Nicku, a przecie¿ wcze¶niej by³ Polsat, Polsat 2, FoxKids, Jetix, TV4, DisneyXD...nie ma szczê¶cia do sta³o¶ci...
» PokeMan - 01-10-07:03 -- Poza tym, widzê, ¿e oni tê modyfikacjê (dodanie emisji najnowszego BeyBlade) dodali dopiero wczoraj.
» PokeMan - 01-10-07:01 -- » marek - 30-09-22:28 -- ju¿ dobrze dobrze Tongue jakby¶ Polsatu nie zna³... ^^ <<< znam bardzo dobrze, lepiej niz ty, a na równi z Atkiem który tak samo jak ja pamiêta, ¿e MasterQuesta w 2004 r. "zareklamowa³a" jednorazowa emisja reklamy z video z³ozonym z openingu 2 lub 3 serii.

Pó¼niej dowiedzia³em siê od swoich kontaktów, 2 ciekawych rzeczy: CN nie planuje emitowaæ ¿adnego BeyBlade ani w tym, ani w przysz³ym roku. A druga sprawa to fakt, ¿e samo Hasbro uzale¿nia³o wprowadzenie na rynek najnowszych zabawkowych dysków od tego, czy jaka¶ tv wyemituje serial. I wszystko na to wskazuje, ¿e Polsat dosta³ BeyBlade Metal Masters (drugi sezon serii Metal Fusion) za darmo do emisji - a przed odcinkami, lec± reklamy Hasbro z najnowszymi dyskami. Co ciekawe w USA Metal Masters jest emitowane dopiero od sierpnia i raz na tyd....a my mamy 2 epki na tyd. od pa¼. - istnieje szansa, ¿e przegonimy USA w premierach. Gwoli wyja¶nieñ dalszych, info o dubbingu najnowszych Power Rangers i "jakiego¶" BeyBlade`a dosta³em ok. mies. temu. Niestety brak by³o szczegó³ów, st±d mylnie s±dzi³em, ¿e Lataj±ce dyski to robota SDIaja. Jednak¿e tak nie jest, supera¶ny dub zrobi³a Sonica.

A wczoraj wieczorem, nasz³a mnie chêæ wyrzucenia z siebie tego co z³e w komentarzu na ACP w którym ostro pojecha³em mangofanom, t³umacz±c czemu z swoim obecnym podej¶ciem nigdy nie bêd± mieli w TV tego czego chc± - wspomnia³em te¿ o BeyBlade :sliniak: . O dziwo, dosta³em sporo "+" przy swoich komciach. Ostatni± ciekawostka toto, ¿e w nocy z pi±. na sob. programy tv w internecie masowo na chybcika aktualizowa³y rozk³ad...o wiadom± pozycjê :)

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: