A co do pozosta³ych... *idzie rzygaæ*... K*rwa... *wraca rzygaæ*... Ja pierd... *ostatnie spojrzenie na kibel*... Ju¿ k*rwa w zeszycie od biologii mam lepsze... *szczotkuje zêby*
A co do pozosta³ych... *idzie rzygaæ*... K*rwa... *wraca rzygaæ*... Ja pierd... *ostatnie spojrzenie na kibel*... Ju¿ k*rwa w zeszycie od biologii mam lepsze... *szczotkuje zêby*
Czytasz w moich my¶lach ch³opie. Bardzo dobrze opisa³e¶ tym samym moje reakcje. A ja my¶la³em, ¿e poki 4 geny s± okropne. No nic zobaczymy nastêpne.
Ludzie...stop fail.... DZIECI, M£ODZI????? nie wiem brak mi na was s³ów...to s± Pokemony,a wy oczekujecie jakby to jaki¶ bo¿ek wam robi³ nowe zwierz±tka które mo¿na olaæ gdy dorosn±... czy co¶...jak mog± koñczyæ siê pomys³y na co¶ co jest "kieszonkowym potworem"? to tego nie rozumiem.... ¿al z was i tyle ;\ mog± wam siê nie podobaæ,ale to,¿e twórcy nie trafili w wasz gust wcale nie oznacza,¿e koñcz± im siê pomys³y...szkoda mi twórców, wspó³czujê im... taka dzieciarnia... mi siê wszystkie podobaj± -oczywi¶cie mogê ich nie lubiæ,ale nigdy nie powiem,ze im siê skoñczy³y pomys³y.... zebry nie lubiê za nos, tak samo jak wielu innych za podobne pierdo³y,ale dalej s± fajne.
a my ciebie nie lubimy za spam, offtop, obra¿anie. no i?
@top
Gear jeszcze przejdzie, ale ten ró¿owy kret..? krokodylek fajny, ale te wszystkie fejkopodobne gów**... Bosh..
a my ciebie nie lubimy za spam, offtop, obra¿anie. no i?
@top
Gear jeszcze przejdzie, ale ten ró¿owy kret..? krokodylek fajny, ale te wszystkie fejkopodobne gów**... Bosh..
XDDD pad³em, smutny jeste¶ cz³owieku wiesz,¿e niby to ró¿owe cudo mia³o wyst±piæ w pierwszej genie? prawdopodobnie i reszta tych "fejkopodobnych gówien" TE¯! - nawet wygl±daj± jakby to by³y jakie¶ pierwsze projekty ah... mam nadziejê,ze wsadzili w t± genê ca³± masê starych projektów *^^* -ju¿ mi ta zebra pasuje na 100% XD ci twórcy s± GENIALNI!!!!
[ Dodano: 12 Czerwiec 10, 14:22 ]
daje drugi post by temat by³ na górze
http://img822.imageshack.us/i/lolxd.png/ / http://img819.imageshack.us/i/munma.jpg/ *trollface* jak teraz o tym pomy¶lê to szkoda,¿e nie dali moim rówie¶nikom wiêcej pokemonów wtedy gdy by³em ma³y... dzisiejsi fani maj± tyle lat co ja wtedy gdy by³y pierwsze poki i NIC nie potrafi± doceniæ... gdyby te 'zapomniane projekty' dali wczesniej to w±tpiê by siê dzieciaki nie zachwyca³y,ale teraz oczywi¶cie komputerki, konsolki i coraz wiêkszy brak wyobra¼ni u dzieciarni... aha i ta gena narazie wygl±da jakby mia³a byæ jako trzecia...,albo nawet planowana by³a w pierwszej... szkoda,¿e twórcy tego nie przeczytaj±,ale mogliby dac wiêcej starych projektów... tych lepszych
@branco - nie wiem co o Tobie mam mój drogi my¶leæ. Z jednej strony bardzo cieszy Twój optymizm i rado¶æ co do nowych pokemonów, z drugiej jakby smuci brak krytycyzmu do tego co Ci wpada do rêki. My¶lisz, ¿e tekst z gry (która na dodatek jest remakiem, wiêc ukaza³a siê naprawdê za 3 geny - popraw mnie je¶li identyczny tekst pojawi³ siê równie¿ w oryginale) o tym, ¿e kto¶ sobie ¿yczy jakiego¶ pokemona jest dowodem na to, ¿e twórcy go planowali od pocz±tku? A nie wzi±³e¶ pod uwagê, ¿e to zwyk³y zbieg okoliczno¶ci? Albo ¿e po prostu twórcy niedawno przypomnieli sobie tê kwestiê i postanowili j± TERAZ wcieliæ w ¿ycie? Bo je¶li siê dobrze przyjrzeæ, te pokemony nie maj± wiele wspólnego z tymi w pierwszych generacjach. I nie s± to raczej jakie¶ od¶wie¿one projekty, bo to niestety dopisa³e¶ sobie sam.
A fakt, ¿e nowe pokemony Ci siê podobaj± to ju¿ Twoja sprawa, ale uszanuj to, ¿e innym (np. mi) mog± siê one kojarzyæ raczej z fakemonami (pomijaj±c oczywi¶cie Chiramiiego).
Hmmm...Ciekawe te nowe poksy, aczkolwiek bardzo dziwne o.o Ten jeden wygl±da jak czarny koñ z krzyw± mord±, drugi ro¿owe jajo, a trzeci podróbka pidgeya czy kogo¶ tam o.o Ale mog± byæ :d
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.