Kolejne nowe pokemony! Informacja taka ukaza³a siê na serebii.net, aczkolwiek nie ma jeszcze pewno¶ci, ¿e s± to prawdziwe pokemony. Zapraszam do dyskusji.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Drago 11 Czerwiec 10, 15:39, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Mo¿e jaki¶ opisik? Ok, sam dajê. Mysz to Chiramii, pok typu Normal (A nie mówi³em ) Na drugim obrazku w walce widaæ tak¿e trzeciego Pokemona (Uciêty.) Zwie siê Munna. Ptaszek jeszcze nie ma nazwy :\
Profesor nazywa siê Araragi i [b]jej[/b] Pokemonem jest Chiramii. Koniec.
fakt, ptak wygl±da bardzo s³abo, ale pewnie jego ostatnia przemiana bêdzie niez³a. to co¶ myszopodobnego jest trochê w stylu Pachirisu, ale wygl±da nawet fajnie. powiedzcie mi co to jest za istota/przedmiot u góry trzeciego zdjêcia? dla mnie wygl±da troszku jak jaki¶ pok.
no tak, to jest 3 pokemon.. ale same czarno-bia³e te pokemony :/ nie patrz±c na startery.
te co¶ 'myszopodobnego' to szynszyla. na 100% go z³apie o ile zagram
Szczególnie czerwone uszêta i ptaszek :\
To nie szynszyla, to mysz. Tak bêdzie w Pokedexie. "Mouse Pokemon"
Ja te¿ go z³apiê, jest s³odki jak Shinx
NOWE WIADOMO¦CI!
Profesor = kobieta, wiecie, pisa³em wcze¶niej.
Ability myszki: Cute Charm/Technician
Nowy ruch: Sleep Swap, myszka mo¿e siê go nauczyæ.
Jest powi±zany z Rattata
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.