Wiem. Chodzi o to, ¿e ja siê uczê rysowaæ. Ale w 3.3 Zmienia siê grafika nie do poznania. Wiesz... ja zrobi³em 20 stron A4 + pisanie. Na strone pisanie+Rysowanie schodzi godzina-dwie, a w nowej grafice dwie-cztery XD
Jak chce kto¶ na bierz±co wszystko to na www.maronyugi.lua.pl<nie warnujcie> bo tu z opó¼nieniem s±.
Wszystkie party s± napisane od nowa! Stare party s± na stronce podanej linijkê wy¿ej!
[ Dodano: 28 Listopad 09, 15:53 ]
Wielkie thx za t± stronkê.
Co¶ siê bawi³em w rysowanie TUSZEM, ale mi nie wysz³o wiêc 2 strony bêd± tuszem, ocenicie czy lepiej czy gorzej!
[ Dodano: 17 Styczeñ 10, 22:30 ]
UWAGA! POWRÓT WIELKIEGO POWROTU!
W najnowszych czê¶ciach wyst±pi³ raik jako czarny charakter!
[ Dodano: 6 Czerwiec 10, 11:46 ]
UWAGA CZY CHCECIE NOW¡ SERIÊ KOMIKSOW¡? WYPOWIADAÆ SIÊ CZY TAK CZY NIE i NA CO POSTAWIÆ FABU£A CZY JAKO¦Æ RYSUNKU!!! (Wiecie na jednej kartce mogê narysowaæ parê ³adnych postaci a mogê namalowaæ miliony dymków)
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.