POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:27
Chuderlaczek w szeregach Team Rocket!
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 3 Czerwiec 10, 19:07   

- Dobrze, uspokój siê! Proszê, tu jest telefon. Dzwoñ, a ja w tym czasie pójdê dalej badaæ Blastoise'a. I je¶li chcesz mi go oddaæ, to dostaniesz co¶ w zamian. - stwierdzi³ i pokaza³ ci staro wygl±daj±cy aparat telefoniczny, którym mia³e¶ siê po³±czyæ z Kanto.
A¿ niemo¿liwe, ¿e takie truche³ko jest w stanie po³±czyæ dwa punkty le¿±ce od siebie jakie¶ kilkaset kilometrów, bo przecie¿ tyle was dzieli³o.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 7 Czerwiec 10, 07:59   

- Oczywi¶cie, ¿e go oddajê! - Mówiê z zadowoleniem. Dzwoniê i czekam na reakcjê z drugiej strony. Prawdê mówi±c, nie wierzê w to, ¿e to dzia³a! - Pan Profesor Oak? Jest tam pan? Ja mam krótkie pytanko. Czy ma pan numer do siedziby Team Galactic? Jestem Holly Upper. Przeszed³em pó³ Johto na pieszo, by z panem porozmawiaæ. Nie nale¿ê ju¿ do Tam Rocket. Od dawna... Ma pan numer?

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 9 Czerwiec 10, 15:02   

Kursywa, kursywa!
- Tak jest, Profesor Samuel Oak z tej strony... Holly Upper? Nie, na pewno ciê nie znam. Nie wiem, gdzie jeste¶, nie wiem jaka jest twoja historia, ale mówisz, ¿e chcesz numer to Team Galactic. Przykro mi, m³odziaczku. To nie mój region. Nic o takim czym¶ nie s³ysza³em. Je¶li to Sinnoh, to dzwoñ do profesora Rowana. On tam jest. Do widzenia. - i rzuci³ s³uchawk±.
M³odziaczek... Ot, wymy¶li³ sobie takie co¶... Wiêc numeru nadal brak, a ty musisz wykonaæ kolejny telefon.

Tymczasem, Elm wróci³ z jakim¶ pude³kiem.
- Trzymaj. To jest za Blastoise'a. Zrób z tym co chcesz. - stwierdzi³ do¶æ oschle.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 9 Czerwiec 10, 21:08   

Otwieram z ciekawo¶ci± pude³eczko.
- Co tam jest, profesorze? - Rzucam siê na nie jak ma³e dziecko pod choinkê. Otwieram je, wyci±gam rzeczy i z ekscytacj± ka¿d± z osobna ogl±dam. My¶lê, my¶lê, ale gdy tak rozmy¶lam, to wydaje mi siê, ¿e jednak profesor Rowan nie ma numeru do Team Galactic. - Dziêkujê bardzo za to wszystko. Do widzenia. - Wychodzê z budynku i wyznaczam sobie nowy cel wêdrówki: Goldenrod City.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 10, 19:38   

Pude³eczko... Ot, takie sobie. Pude³eczko pude³eczkiem, ale po rozpakowaniu zawarto¶æ by³a nienaganna. Tak... 5 czerwonych buteleczek, a w³a¶ciwie sprayi, no i to, co ju¿ znasz... Szara p³ytka. Dlatego profesor Elm ci wyja¶ni³, co to jest:
- Tak, tu masz 5 Super Potionów, polecz± ciê w k³opocie, a to szare, to jest TM Endure. Pozwala on na prze¿ycie ataku, je¶li mia³by ciê on pokonaæ. I siê trzymaj. - powiedzia³ z u¶miechem.
Có¿... Bez Blastoise'a, za to lekko ubogacony opu¶ci³e¶ laboratorium. Ta, teraz czas na Goldenrod... Kilka kroków i...
- Holly? - us³ysza³e¶ wysoki krzyk.
Damn... A¿ chcia³o ci siê p³akaæ. Zgrzytn±³e¶ zêbami.

MATKA!

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 10, 21:10   

- Mamusia? - £apiê siê za g³owê i rwê ca³e pasma w³osów. - Jak mi³o ciê widzieæ! Jak zwykle, moja kochana mamusia! - Chyba mnie pamiêta... - Mamu¶, odszed³em od z³ych, chcê siê ciebie o co¶ spytaæ. - Zmieniam ton na niewyra¼ny - Czymia³aby¶numerdoTeamGalactic?

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 14 Czerwiec 10, 19:14   

Monolog monologiem, ale co ci to da, gdy spotykasz matkê, której nie widzia³e¶ od... czekaj... A, kto by siê martwi³ latami... Przecie¿ szczê¶liwi czasu nie licz±!
W ka¿dym razie, pani Upper, w New Bark znana jako przestraszona, mo¿na rzec nawet introrwertyczna kobieta, od razu rzuci³a ci siê na szyjê i zaczê³a ob¶ciskiwaæ, obca³owywaæ, a szczegó³y reszty pozwolê sobie pomin±æ...

A¿ ohyda patrzeæ... :zygam:

Teraz chyba nadszed³ czas, ¿eby mamusia, jak pieszczotliwie j± nazwa³e¶, zaczê³a paplaæ o sprawach, które mia³y coraz mniej zwi±zku z tematem, który zgrabnie poruszy³e¶.
- Holly! Mój kochany syneczek! Hollu¶, Hollinek, Holly! - teraz kolejne ca³usy i u¶ciski - Jak my za tob± têsknili¶my!
My? Czy¿by kto¶ by³ tutaj ukryty?
- Tak nam ciê brakowa³o! I twoich dowcipów, ... - Ta, jasne... - i ¶miechu, i zabaw, i pomys³owo¶ci... No i w ogóle ciê tutaj nie by³o... - Arm... Ju¿ o tym mówi³a¶... - Strasznie wyros³e¶! Pewnie musia³e¶ je¶æ du¿o kaszki, któr± po kryjomu wsadzi³am ci do spodni... - Jakiej kaszki? - I taki przystojny siê zrobi³e¶... Chod¼, wróæ do domciu, spotkasz siê z tatusiem, pogracie w pi³kê... Jak za dawnych dobrych lat...
Tak... Pamiêtam... Tato wtedy wraca³ zmêczony, a ty go namawia³e¶... I zawsze grali¶cie... Pracowa³ wtedy w jakiej¶ hucie, czy co¶... A teraz jest amatorskim pi³karzem... Zwiedzi³ Hiszpaniê... A w³a¶nie, ciekawe, jak tam monsuny w Japonii! Ostatnio chyba widzieli tam Godzillê, wiesz?...

Ale rozrzut... Jak ruska Katiusza! Od Holly'ego Uppera do Godzilli! Ca³a mamu¶ka...

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 14 Czerwiec 10, 19:31   

Lol. Atmosfera siê rozlu¼ni³a... Puszczam siê za g³owê.
- Czyli ty jeszcze mnie... kochasz? NO NIE RÓB SOBIE JAJ! - Rzucam siê uradowany na mamê. - Mamo, mamo, mamo, to naprawdê ty! Ostatnimi czasy naprawdê my¶la³em, ¿e o mnie zapomnia³a¶! Mamo, patrz, kogo znalaz³em! - Otwieram Pokeball z Typhlosionem. - To mój Typhla! Znalaz³em go w bazie Team Rocket, bardzo mnie polubi³! - Szukam nastêpnej kulki. Otwieram. - A oto mój Rotomek! Obieca³em mu, ¿e wejdzie w jaki¶ sprzêt, ale zupe³nie o tym zapomnia³em... PRZEPRASZAM, VOLTY! - Szukam nastêpnej kuli, bezzw³ocznie j± otwieraj±c. - To jest... - Plaskam siê w czo³o i zamykam kulkê z Buizelem. Otwieram t± z Piplupem. - Mój naukochañszy pok, Piplup!
Nagle sobie przypominam, ¿e mam mokro w spodnie...
- Mo¿emy pój¶æ do domu?

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 10, 15:32   

- Holly... Ty g³uptasku... - zaczê³a z u¶miechem, ale to by³a jakie¶ takie... nijakie - Oczywi¶cie, ¿e ciê jeszcze kocham! Jak mog³e¶ pomy¶leæ, ¿e przesta³am to robiæ! Jeste¶ moim synem!
Jak mog³e¶? No... Tak bez kontaktu, uciek³e¶... Potem siê nie odzywa³e¶, zabra³e¶ Pokemona, chowa³e¶ go... Na ogó³ rodzice nie chcieliby znaæ swoich dzieci po takim czym¶. To dowodzi³o tego, ¿e twoi rodzice s± specjalni.

"~Ka¿dy jest wyj±tkowy...
~Jak wszyscy s±, to nikt nie jest..."

Jednak w jednym momencie klimat zmieni³ siê z lirycznego na istne piek³o.
- ALE DOBRZE WIESZ, ¯E NIE TOLERUJÊ JAKICHKOLWIEK POKEMONÓW! - ryknê³a - Z tymi rzeczami na pewno nie wejdziesz do naszego domu! Albo je tutaj zostawisz bez ¿adnej opieki, albo pozbêdziesz siê na zawsze! Teraz musisz wybieraæ!
W sumie, to ju¿ siê zabiera³a, ¿eby zacz±æ kopaæ twoje Pokemony, ale te j± powstrzyma³y swoj± obronn± postaw±.

Tak, twoi rodzice s± "specjalni"...

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: