A wiêc tak otwieram pierwszy konkurs PokeArt.
Zacznijmy od kategorii. Konkursy bêd± rozgrywanie w 3 ró¿nych kategoriach.
a) GRAFIKA
Avatar [125x125] lub mniejszy albo Sygna w granicach [200x250] - [450x500]
b) PISANIE
Piszemy krótki wiersz (mo¿e byæ bia³y) d³ugo¶æ [8] - [24] linijki, b±d¼ fanfick
c) Animacja
Rysujemy krótk± animacjê. Rozmiar w granicach [400x550] -[650x700]
Oczywi¶cie wszystkie prace maj± odnosiæ siê do tematyki pokemonów.
Prace nale¿y nadsy³aæ do mnie na PW lub MAIL. Nastêpnie prace zostan± poddane ocenie u¿ytkowników. Zwyciêzc± oka¿e siê ten którego praca otrzyma najwiêcej g³osów.
!!Edit!!
Z racji, ¿e pojawi³y siê g³osy narzekania na kategorie w konkursie zdecydowa³em, ¿e zmienimy formê konkursu. Przyjmujemy wszystkie prace jakie zrobicie, czy to bêdzie rysunek, animacja, czy grafika komputerowa, przyjmiemy równie¿ wiersze, opowiadania itp., itd. Warunek jest jeden prace maj± poruszaæ pokemonowi tematykê. Pracê poroszê wysy³aæ do mnie.
Prolog.
7 lipca 2010 r.
<BUM>
- Co siê dzieje?
- Niiiie mam pojêcia.
Wychodzê zza progu drzwi.
- O cholera.
- Co jest?
- Patrz!
Wskazujê palcem na 3 ptaki walcz±ce ze sob±.
- Czy¿by to by³...
- Zapdos, Moltres i Articuno?
- Chyba tak.
- Muszê je powstrzymaæ zanim wyrz±dz± szkodê miastu.
- Metagross, Flygon, Charizard wychod¼cie!
Metagross, u¿yj Psychica na Zapdosie. Flygon je¶li tylko to mo¿liwe atakuj Moltresa. Ty Charizard atakuj Articuno.
- OOooooooo..!
- Lugia?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Maron 14 Lipiec 10, 12:27, w ca³o¶ci zmieniany 18 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.