Drogi panie administratorze. Wróci³em na to forum, poxer spyta³, czy przypadkiem nie mam passów do konta maækamaæka (czyt. mój brat). Napisa³em, ¿e mam i poda³em je. Nastêpnego dnia zrobi³em to samo z drugim kontem mojego brata, szinksem! Poxer wlecia³, zaoftopowa³ i dosta³em 3 warny. Mogê spytaæ, dlaczego?
Powiedzia³, ¿e kaza³em! A to on tego chcia³! Chcia³ naspamowaæ na koncie mojego brata, bo i tak ma za du¿o spamu na koncie!
EDIT: Sk³adka jaka¶? Takiego chamstwa dawno nie widzia³em: "Rozrabianie na polecenie szymbara." Tja, co ja, zmuszacz? POXER SAM ZA¯¡DA£ PASSÓW! O CO CHODZI DO JASNEJ CIASNEJ!
Ok, mo¿e byæ. Dziêki, zwo³am najszybciej, jak siê da. Temat do bloniêcia.
EDIT: Sfailowa³em. Odrobinê. Chcia³em, by mój brat dosta³ od Legendsa jeszcze jakiego¶ warna. Ale to poxiu mnie wykorzysta³! Poda³em mu passy dla zabawy, a nie banowania!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.