No ale, teraz jest wiêcej dzieci na si³ê robi±cych z siebie wielkich vipów i nie wiem co jeszcze. A tak na serio pierw by³ sztambuch i to on by³ przeznaczony dla naszych rodziców ;0.
Niestety tak. Nat³ok emo, kinder punków, dresiarzy i innych od³amów spo³eczeñstwa zebra³ siê by zjednoczyæ si³y w internecie za pomoc± zdjêæ z fleshem w lustrze który, zas³ania tak zwan± z³± stronê profilu. Zdjêcia z krwawi±cymi oczyma zala³y profile wielu, wielu ludzi. Jeden z nich w³a¶nie uploaduje kolejn± emo fotkê. 14 %, 30%, 76% i GOOOOL!
Jak dla mnie jest bezu¿yteczny i nie wiem po kiego grzyba on istnieje. Zawsze mnie dziwi³o dlaczego moi znajomi przesiaduj± tam godzinami i komentuj± zdjêcia. Jestem tam zajerestrowana tylko dlatego ¿e mnie przekupili. Prawie nigdy tam nie wchodzê. Nie podajê tam danych takich jak np. numer gg bo nie ¿yczê sobie wiadomo¶ci od nie znajomych.
Sygnatura użytkownika
DCSerwis.bee.pl - Zapraszamy! Polskie centrum fanów Disney Channel
Ja tam nic nie mam do NK sam znalaz³em osoby z którymmi uczy³em siê w 1 klasie podstawówki fajnie jest znale¿c osobe z dawnej klasay pogadaæ z ni± zobaczyæ jak siê zmieni³a
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.