POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
23 Pa¼dziernik 15, 12:38
Fina³ LM
Autor Wiadomo¶æ
Rycerz Czes³aw 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Sie 2009
Sk±d: Poznañ
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 10, 10:13   

Szanowni kibice Farsy, przypominacie mo¿e sobie zesz³oroczny pó³fina³ z Chelsea? Po prostu fcb odbi³y siê przekrêty...
Bardzo dobrze, ¿e Inter wygra³. Klose p³acze :)

P. S.
HALA MADRID!

Sygnatura użytkownika

Go¶æ zrób dobry uczynek, kliknij w jajka lub pokemony ^^
Virtuadopt

By Evil Wolf

By QuerryPass

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 23 Maj 10, 10:19   

Sry Czes³aw ale nie lubiê madrytu :( A to ¿e z barcy czasami graj± jak cioty, to ju¿ nawyk =B

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 10, 11:15   

Inter wygra³ z Barcelon±, bo by³ po prostu lepszy i nie ma co szukaæ wykrêtów. Za to ¶miesz± mnie "kibice" Realu, którzy ciesz± siê z tego, ¿e Barca odpad³a. Zawsze siê wtedy zastanawiam, jak to jest byæ kibicem dru¿yny, która wydaj±c 250 mln przed sezonem w Lidze Mistrzów odpada 6 raz z rzêdu 1/8, odpada z Pucharu Króla przegrywaj±c z 4 ligowcem 4:0 (!), a w lidze przegrywa wszystkie wa¿ne mecze. To musi naprawdê boleæ.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Rycerz Czes³aw 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Sie 2009
Sk±d: Poznañ
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 10, 12:33   

Nic mnie nie boli, bo w tym roku Kolejorz wynagrodzi³ mi vice- mistrzostwa Realu i MU.
Barca zas³u¿y³a na wygran± w lidze, bo wygra³a z Realem, ale to co "Wielka 2" zrobi³a w tym sezonie z La Liga to bajka. Grubo ponad 30 pkt. przewagi nad Valenci±.
Cieszy³em siê z odpadniêcia Barcy w tym roku z LM, bo uwa¿am, ze w zesz³ym roku nie powinni znale¼æ siê w finale. Ewidentnie wtedy pomóg³ im sêdzia.

Sygnatura użytkownika

Go¶æ zrób dobry uczynek, kliknij w jajka lub pokemony ^^
Virtuadopt

By Evil Wolf

By QuerryPass

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 23 Maj 10, 14:16   

....Bayern przegra³ z Interem 2:0 :(

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 10, 15:03   

Cytat:
Cieszy³em siê z odpadniêcia Barcy w tym roku z LM, bo uwa¿am, ze w zesz³ym roku nie powinni znale¼æ siê w finale. Ewidentnie wtedy pomóg³ im sêdzia.

Ogladales tylko rewanz, nie wiesz co sie dzialo w pierwszym meczu i gadasz bzdury.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: