Nie wiem jaki mieæ team jestem w miescie tym po MT.Moon. Mo¿e mi doradzicie jaki¶ lepszy team który w tym miejscu mo¿na zdobyæ.
Z góry dziêkuje.
Hmmm... Potrenuj poki nie wiem do np. 25 ka¿dego...Potem z³ap kilka nowych poków i te¿ potrenuj je.Je¶li opu¶ci³e¶ trenerów to nie opuszczaj tylko trenuj na nich !!!
Bo pokom wzrastaj± lvl'e wraz z gr± ( filozof ) ....
Idz do Mt.moon i znajc tam moonstone i wyevoluluj nim jak bêdziesz mia³ nidorino
Jak go ewoluujesz to nie nauczy siê ¿adnego ataku poza Thrashem i Megaornem.
Chocia¿ z tego co widzê i Nidorino nie ma ciekawych ataków.
Jak bêdziesz mia³ problemy z Misty to z³ap sobie na chwilê Bellsprouta/Odsiha - po Nugett Bridge.
Poza tym na tym etapie gry lubiê mieæ w teamie jeszcze Pidgeotto i Butterfly. A tak dla pewno¶ci.
Tak, to co powiedzia³ kowalt to prawda. Ja polecam jeszcze Clefairy + moon stone. Przydaje siê. Miêdzy innymi ma sing.
W ostateczno¶ci, tak. O niebo lepszy jest Spore, mo¿e go posi±¶æ Paras / Parasect. Z takim movesecikiem;
Spore
Giga Drain (Uczy siê :p)
Sludge Bomb (jak ju¿ bêdziesz mia³, nie pamiêtam gdzie siê go dostaje) ew
Aerial Ace / Counter / (uczy siê :P) Slash
czynisz zUo. Evy nie bêdê mówi³, bo na tym etapie nie s± takie wa¿ne
Problemów nie bêdziesz mia³ gdzie¶ do 3 lidera. Chocia¿ z dobrymi poczkami te¿ go pokonasz :]
Z³ap sobie Abre i wytrenuj do Kadabry, bardzo Ci siê przyda. Z Misty nie powiniene¶ mieæ ¿adnych problemów.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Jestem ju¿ po 3 Liderze mój Team jest trochê lepszy. Ja tak my¶lê podam kogo mam w teamie to sami os±dzicie. I napiszcie jakie poki jeszcze dodaæ
Mój Team:
Nidoking - 27level
Ataki:Dig,Rock Tomb,Horn Attack,Double Kick
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.