z racji, ¿e w niedalekiej przysz³o¶ci odbêdzie siê turniej na naszym forum to pomy¶la³em, ¿e fajnie by by³o gdyby kto¶ podj±³ siê napisania relacji z rozgrywek, czy kto¶ bêdzie chêtny?
no bo nie ogarniêci jeste¶cie. w sumie to powinno siê daæ gazetkê pod opiekê pbf. na pbf jest/ma byæ ten dwutygodnik to mo¿na by to po³±czyæ. Redakcja sk³ada³a by siê z mistrzów gry. Mo¿e wtedy cokolwiek by ruszy³o.
Btw nie my¶licie, ¿e s³abo z gazetka idzie dlatego, ¿e za rzadko j± wydajecie?
no bo nie ogarniêci jeste¶cie. w sumie to powinno siê daæ gazetkê pod opiekê pbf. na pbf jest/ma byæ ten dwutygodnik to mo¿na by to po³±czyæ. Redakcja sk³ada³a by siê z mistrzów gry. Mo¿e wtedy cokolwiek by ruszy³o.
Btw nie my¶licie, ¿e s³abo z gazetka idzie dlatego, ¿e za rzadko j± wydajecie?
No to teraz ciê zaskoczê, bo w naszej gazetce jest tylko 3 mg x)
Blue odesz³a i mieli¶my problem, Xillor ma banana na kompa(Pozdrowienia dla Byaku) xP
A z tym rzadkim wydawaniem, to mo¿e byæ prawda... tylko, ¿e dla mnie trudno znale¼æ jaki¶ temat na 2 tygodnie, lub jeden -.-
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
No to teraz ciê zaskoczê, bo w naszej gazetce jest tylko 3 mg x)
czytaj dok³adnie co napisa³em :P napisa³em, ¿e hipotetycznie MG musieli by pracowaæ w gazetce, zdejmuj±c jednocze¶nie z was ten obowi±zek. musicie nauczyæ sie dzia³aæ w sytuacji kryzysowej. skoro kto¶ jest niemo¿ny do wykonywania pracy to jego brak nie mo¿e parali¿owaæ pracy ca³ej redakcji. skoro kto¶ inny cierpi na problem z wen± to nie wiem, albo niech sobie daruje, albo niech sie przezwyciê¿y i do pracy. nie wiem, czy my¶licie podobnie, ale w moim odczuciu tak to wygl±da.
Ludzie, koniec roku jest....tak trudno skumaæ, ¿e ZAWSZE w tym okresie jest o po³owê mniejsza aktywno¶æ na forach ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
rozumiem, ¿e dla maturzysty czy studenta kwiecieñ jest koñcem roku, ale dla innych ludzi? numer majowy mia³ byæ przygotowany w kwietniu, wiec wybacz, ale nie rozumiem twego toku my¶lowego PokeMan. no chyba, ¿e chcia³e¶ przekazaæ co¶ wiêcej swoim postem, ale ci nie wysz³o.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.