POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 20:48
ROA 12 czyli powrót Vulpa.
Autor Wiadomo¶æ
QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 16 Maj 10, 18:20   

Lepiej nie wyra¿ajcie siê....Bo w nastêpnym ROA zaczn± ca³y czas o nas mówiæ...Lepiej w ogóle nic nie mówiæ...Wtedy te¿ i o nas nic nie bêd± mówiæ ( tak s±dzê chyba, ¿e to debile )...

Sygnatura użytkownika

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:27   

MoonBoy - a¿ tak boisz siê krytyki? ;>

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:33   

Taki kto¶ ma siê nie baæ krytyki? No b³agam ciê.... Przecie¿ MoonBoy to jest jednym z tych takich userów o których wspomina³ Vulp. Wpad³, spami, warny dostaje... Tacy psuj± PPS...
Ostatnio zmieniony przez Poxer 16 Maj 10, 18:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:42   

emachel napisa³/a:
To nagranie powsta³o jako¶ pó³ roku temu na pro¶bê niejakiego Maddoxa, który stwierdzi³ podczas rozmowy na skype, ¿e mam podobny g³os do vulpa. W sumie to powsta³o to po to, ¿eby choæ nieco odrobinê zrekompensowaæ naszego "ukochanego" admina, ale poniewa¿ po pierwsze nie brzmia³ do koñca jak prawdziwe ROA, a po drugie dosta³ siê w rêce p4keya, który bez mojej zgody udostêpni³ go dwóm innym osobom (czym kompletnie utraci³ moje zaufanie), nigdy nie zosta³ on upubliczniony.

Niejakiego ? No proszê Ciê..ch³op jeszcze z czasów PokeRaj`a czyli 2006 r. bodaj..
p4key udostêpni³ to mi, a pamiêtam jak potem siê ¿ar³em z Emaczelem, ¿e jednak mam to ngranie...uwierzy³ jak dopiero da³em linka do przeklej...

emachel napisa³/a:
(która nawiasem mówi±c p³aci za reva do¶æ du¿± cenê)

nie przesadzajmy, ta osoba nie musi wysy³aæ kasy na konto Kylos za host, a jedynie pogodzi³a siê, ¿e o Dubbingu Pokemon, mo¿e pisaæ prywatnie na GG lub na swoim tajnym forum dla m±drych ludzi, a niestety nie na oficjalnym forum valhalli, gdzie takie posty winny byæ ( a by³y, choæby o s6 na PokeAni kiedy by³o ono forum Vall, czy o s5 na forum Sprite`a i kolejce ( tak Kurnik, na tej Kolejce te¿ by³y ciekawostki o dubbingu ^^ ) je¶li opamiêtam ).

MoonBoy napisa³/a:
Lepiej nie wyra¿ajcie siê....Bo w nastêpnym ROA zaczn± ca³y czas o nas mówiæ...Lepiej w ogóle nic nie mówiæ...Wtedy te¿ i o nas nic nie bêd± mówiæ ( tak s±dzê chyba, ¿e to debile )...

Suuper i darmow± reklamê drugi raz z rzêdu dostanie kto¶ inny ni¿ ja ? Niedoczekanie. Fakt, za du¿o by³o o Emaczelu, a za MA£O o mnie... Trza to zmieniæ. Wszak nie chcia³em tego pisaæ "g³o¶no" ale ROA to wspania³e miejsce reklamowe. Zobaczcie ile odwiedzin mia³ topic z ROA 9 na którym Vulpi opisa³ ca³± moj± aferê...ponad 2 tys. ...a teraz, kiedy ni ma nic o mnie, popularno¶æ ROA spada...co¶ jest na rzeczy, sami sprawd¼cie jak siê ma stosunek gadania o mnie, do ilo¶ci odwiedzin danego ROA.

Mi to tam ROA bardzo pasi...bo taki FIS upad³, przez co nowe newbie ni widz± ocb z moimi aferami, a taki odprysk ( stronniczy co prawda ) czyli ROA9 przetrwa³o. Tak wiêc ROA mo¿e byæ, d i V. siê swojego g³osu nie wstydz±, ba "wyemitowali" go do neta, w zakresie liczby Minut, wiêcej ni¿ Emaczel czy Maddox, wiêc...ja tam mogê dalej korzystaæ z "darmowej reklamy", mi tam pasuje...przynajmniej moja popularno¶æ nie ga¶nie i nic nie muszê robiæ ^^

Co do MoonBoy, i innych newbie co nie wiedz± co w trawie piszczy...: przes³uchajcie wszystkie ROA, poznajdujcie posty na Revie i Collecie o tych aferach, i dopiero po tym siê wypowiadajcie, bo póki co, jeste¶cie Dla Vulpa ³atwym celem...
To jest podobne do zapomnianej sprawy PoPL kontra reszta PPSu, kiedy te¿ po kilku mies. lud zapomnia³ oco chodzi³o, bo PoPL zrezygnowa³...

No nic, trza kiedy¶ to wszystko zgrabnie opisaæ i móc daæ newbie do przeczytania, bo pisanie postów o rzeczach których inni nie wiedz± ( stare czasy PPSu ), przesta³o byæ zabawne dla mnie...a chêtnie bym chcia³ móc porozmawiaæ o Kolejce z kim¶ wiêcej ni¿ Daru i kurnik, lub o Rulzie z kim¶ wiêcej ni¿ p4...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 16 Maj 10, 18:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:46   

Je¶li chodzi o ROA, o tê reklamê, to pomy¶la³em sobie tak: mo¿e zorganizujemy sobie co¶ podobnego? Ale w³a¶nie nie podkasta, tylko takie radio. Bo ja mam takie zaplecze technologiczne, ¿e mo¿e siê udaæ. A poza tym by³oby takie radio odpalane przez Winampa. :krejzol:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:49   

Cytat:
Je¶li chodzi o ROA, o tê reklamê, to pomy¶la³em sobie tak: mo¿e zorganizujemy sobie co¶ podobnego? Ale w³a¶nie nie podkasta, tylko takie radio. Bo ja mam takie zaplecze technologiczne, ¿e mo¿e siê udaæ. A poza tym by³oby takie radio odpalane przez Winampa. :krejzol:

Ale g³ówni ludzie w temacie ni maj± sprzêtu ( ja ), ani czasu...and PC ma INN¡ strategiê ni¿ Rev, o czym kiedy¶ Raik pisa³, proszê sobie poczytaæ. Poza tym, je¶li publikowanie w³asnego g³osu jest durnot± ( tako rzecze Vulpi o Emaczelu ), to dajmy siê wydurniæ po raz trzynasty pewnym osobom, czy¿ nie ? :D :sliniak:

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:50   

PokeMan napisa³/a:
Poza tym, je¶li publikowanie w³asnego g³osu jest durnot± ( tako rzecze Vulpi o Emaczelu ), to dajmy siê wydurniæ po raz trzynasty pewnym osobom, czy¿ nie ? :D :sliniak:

Oczywi¶cie! A czy w koñcu powiesz mi jakie plany ma PC? Wyci±gnê to od ciebie, obiecujê.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:52   

poxer napisa³/a:
A czy w koñcu powiesz mi jakie plany ma PC? Wyci±gnê to od ciebie, obiecujê.

Kto¶ kto my¶li i czyta posty Raika, wie ocb. Tyle w temacie, nie bêdê pisa³ tego, co pisa³ ju¿ kto¶ inny. Wnioski proszê wyci±gaæ, nie ma lekko, ja pod nos gotowego nie podsunê.

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:55   

PokeMan napisa³/a:
poxer napisa³/a:
A czy w koñcu powiesz mi jakie plany ma PC? Wyci±gnê to od ciebie, obiecujê.

Kto¶ kto my¶li i czyta posty Raika, wie ocb. Tyle w temacie, nie bêdê pisa³ tego, co pisa³ ju¿ kto¶ inny. Wnioski proszê wyci±gaæ, nie ma lekko, ja pod nos gotowego nie podsunê.

Okej, biorê siê za posty Raika.

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 16 Maj 10, 18:58   

Cytat:
Ale w³a¶nie nie podkasta, tylko takie radio.

Sluchales ROA czy nie? Mowilem o tym wlasnie ze chce z powrotem stworzyc cos na wzor Radia Ma Dziup ktore dzialalo bodaj 4 lata temu. Co prawda wiem, ze wiekszosc osob z tego forum stwierdzi, ze to napewno bedzie proRevivalowe scierwo, a emachel pojdzie i zrobi pewnie swoje. Ale jakby ktos jednak chcial pomoc to zapraszam.

Narazie stawiamy serwer shoutcasta, potem sie wymysli bardziej.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: