Wszystko cacy, ale ja je¶li chodzi o erotykê i romans to kompletnie pomyli³e¶ adresy.
Czy da siê to zmieniæ, czy jednak odpadam ? xP
To jest jedyne co mi troszkê wadzi....
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Imiê, nazwisko/Ksywka - Patryk Cyplik
Wiek - 14 lat
Profesja - (Trener, Koordynator, W³óczykij, Przestêpca ? A mo¿e co¶ innego ;P) zdecydowanie koordynator
Starter - (Jaki pokemon bêdzie waszym pierwszym ?) Bulbasaur
Wygl±d : a) Naturalny - (W³osy, wzrost, karnacja itd.) ciemne blond d³ugie (ale nie do pasa, po prostu d³u¿sze) w³osy (taki kolor pomiêdzy br±zem, blondem i rudym), ok.174cm wzrostu, karnacja taka w sam raz, szczup³y i chyba wszystko
b) Ubranie - (Co nosicie... to chyba oczywiste..) bluzka jaka¶ z d³ugim rêkawem oraz d¿insy
c) Znaki szczególne - (Mo¿ecie tu napisaæ ,,Brak'', ale mo¿ecie te¿ napisaæ, ¿e macie jak±¶ bliznê, wadê wzroku itd.) niesamowicie dobry s³uch
Cechy Charakteru : a) Cechy naturalne - (Takie jakie macie, mieli¶cie i mieæ bêdziecie mieæ) szczero¶æ (czasem a¿ do bólu), ³agodno¶æ, wra¿liwo¶æ, uczciwo¶æ, inteligencja, weso³o¶æ, wieczny optymizm, brak sk³onno¶ci do bójek
b) Cechy nabyte - (Np. W m³odym wieku p³aka³e¶/³a¶, by³e¶/³a¶ strasznym maminsynkiem , ale sta³e¶/³a¶ siê odwa¿ny/¿na i waleczny/czna po jakim¶ prze¿yciu ;P) to chyba brak takich
c) Szczególne - (Takie najbardziej siê wyró¿niaj±ce) chyba brak
Historia postaci - (Min. 7 zdañ xP)
Pewnego dnia le¿a³em sobie na ³ó¿ku i pod¶piewywa³em us³yszane w radiu piosenki. Wstaj±c zobaczy³em biegaj±ce za oknem Pokemony mamy. By³y to Nidoran (M) i Nidoran (F). Bardzo by³em do nich przywi±zany. Poszed³em na dó³ do kuchni, poniewa¿ tata chcia³ mi daæ swoje stare pude³ko na odznaki. Zawsze pragn±³em zostaæ najlepszym trenerem. Po drodze do sypialni ojca mija³em salon, w którym aktualnie by³ w³±czony telewizor. Lecia³y w nim pokazy. Postanowi³em je obejrzeæ, poniewa¿ nigdy nie widzia³em tej dyscypliny. Gdy siê skoñczy³y pobieg³em do mamy spytaæ siê, czy wie co¶ wiêcej na temat tych konkurencji. Gdy mi o wszystkim opowiedzia³a poszed³em do taty z wie¶ci±, ¿e chcê zostaæ Super Koordynatorem. Nie cieszy³ siê z tego za bardzo, ale pragn±³ mojego szczê¶cia, wiêc przyj±³ t± wiadomo¶æ do siebie. Po chwili zawo³a³a mnie mama. Da³a mi ³adny strój, specjalny na pokazy. Podobno mój dziadek te¿ w nim wystêpowa³. Podarowa³a mi te¿ jego pude³ko na wst±¿ki. Bardzo jej za to podziêkowa³em. Postanowi³em ju¿ jutro wyruszyæ w podró¿ Pokemon i po swojego pierwszego Pokemona.
Kraina - Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh
Cel - zostaæ Super Koordynatorem, przej¶æ wszystkie regiony, zdobyæ Caterpie i go wyewoluowaæ, przej¶æ przez ¿ycie nie ewoluuj±c Bulbasaura, zobaczyæ wszystkie legendy ¶wiata
Pro¶by do MG -
1. gra nlvl
2. polskie nazwy ataków
3. nie mieszanie regionów (jak jestem w Johto, to s± tylko Poki z Kanto i Johto)
4. proszê jeszcze, by gra by³a jak najbardziej siê da zbli¿ona do anime
5. opisywanie samemu ca³ego pokazu w pokazach (nie walk same pokazy)
6. pisanie w czasie przesz³ym
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.