POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 07:46
Jak to siê u was zaczê³o?
Autor Wiadomo¶æ
Matt 
Pewnie nie zna PokeMana
by wróciæ

Do³±czy³: 28 Kwi 2010
Sk±d: Z Bezludnej Wyspy
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 10, 11:22   

Ja to (chyba) wtedy kiedy mia³em 5, lub 4 latka. Do¶æ dobrze to pamiêtam, rodzice zawo³ali mnie do pokoju, bo jaka¶ bajka leci : ) Wszed³em do salonu, by³ chyba wieczór, bo pamiêtam, ¿e ciemno do¶æ by³o. Dobra, kiedy ju¿ wszed³em zobaczy³em w telewizorze wy¶cigi jaki¶ dziwnych monstrum. Tak, to by³ mój pierwszy odcinek, kiedy Ash ¶ciga³ siê na Ponytcie. Nastêpnie te Anime tak mnie urzek³o, ¿e zacz±³em b³agaæ babcie aby codziennie mi to nagrywa³a. Pojecha³em do sanatorium i tam zaczê³o siê b³aganie: "Mamo kup mi te karty Pokemon", "Mamo kup mi t± kolorowankê Pokemon", "Mamo..." itd, itd. Nastêpnie dosta³em mojego pierwszego GBC, w kolorku pomarañczowy i sw± pierwsz± grê: Pokemon Silver. No có¿, zacz±³em w ni± graæ i graæ i graæ. Przeszed³em ja chyba z 10 razy, po czym wysz³a nastêpna, nastêpna i jeszcze nastêpna, pó¼niej oprzytomnia³em i przesta³em wydawaæ sw± kasê na gry, tylko na rower, stó³ do Ping Ponga itp, przecie¿ jest cos takiego jak emulator, choæ to nie to samo, ale mniejsza z tym. I tak tu jestem...

Sygnatura użytkownika

Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$

Ekwipunek:
Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami

~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)

Kfiatki z PBF'ów

Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?

To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 4 Maj 10, 13:11   

Tak jak u wiêkszo¶ci.
Z pierwszym odcinkiem emitowanym w Polsce.(na Polsacie chyba?)
Do dzi¶ pamiêtam jak ja jako ma³y ch³opiec ¶lini³em siê na losy niedo¶wiadczonego jeszcze Asha. A zw³aszcza walki z liderami. Jakbym teraz mia³ to obejrzeæ jeszcze raz na pewno ¶lini³bym siê tak samo. Jak nie bardziej.
Potem mi przesz³o. A raczej wtedy kiedy otrzyma³em pierwszy komputer. Wtedy zaczê³a siê moja przygoda z grami. I nie skoñczy³a do dzisiaj. Czy kiedy¶ siê skoñczy? Nie wiem. Ale oby rwa³a jak najd³u¿ej

Sygnatura użytkownika

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 10, 20:43   

Kiedy¶ obejrza³em na polsacie jeden odcinek. Od tego czasu mama mi zabroni³a ogl±daæ tych "bzdur". A teraz, po jakich¶ piêciu latach znalaz³em powtórki w sieci i zacz±³em ogl±daæ od "Mew vs. Mewtwo" poprzez DP a¿ do koñca pierwszej serii (Nielogiczne, prawda? xD )

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

CooL 
Gapa, gubi PokeBalle
CooL'er

Do³±czy³: 29 Kwi 2010
Sk±d: Jaworzno
Kontakt:
Wys³any: 14 Maj 10, 21:29   

U mnie w 4 kl. pod. kumpel gra³ w Gold'y i mi siê spodoba³o i od tamtej pory zacz±³em ogl±daæ anime pokemon i grac w red na GBC.

Sygnatura użytkownika
--> http://i56.tinypic.com/2nc4dcj.jpg <--
masz problem z Whitem albo z Blackiem zagl±dnij http://pokecollect.net.pl...der=asc&start=0

Jestem UZALE¯NIONY od pokemonów

Habba Babba-> http://www.youtube.com/wa...feature=related

<><><><><><><><><><><>
NITRAM nie ¿yje :D
<><><><><><><><><><><>
[img]http://i41.tinypic.com/nlsdjk.jpg[/img

http://www.youtube.com/watch?v=JxEKVkw0rpY

pika 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Cze 2010
Wys³any: 28 Lipiec 10, 15:29   

Jak mia³em 6 lat to uwielbia³em telewizje pewnego dnia nie by³o co oglondaæ i w³onczy³em pokemony i tak to polubia³em ¿e obejrza³em wszystkie odcinki jakie by³y na polsacie i tv 4

A trafi³em na forum bo szuka³em downaldu

Sygnatura użytkownika

Azure Dragon 
Pewnie nie zna PokeMana
Fajny avek co nie

Do³±czy³a: 29 Wrz 2010
Sk±d: Zza monitoraXD
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 10, 21:22   

Zacze³am ogl±daæ w wieku 5 lub 6 lat, i tak mnie to wci±gne³o ¿e ogl±da³am do pocz±tku podró¿y z May(pó¼niej mi Cyfra kaput zrobi³a xD ) Kiedy zosta³a naprawiona zacze³a lecieæ seria D/P, ¿ednego z tej serii odcinków nie przegapi³am (niestety prócz "DP112 Spotkanie na bezludnej wyspie")

Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± :) ale na Avatarze mam CH£OPCA xD

Pokemoniak 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Sty 2013
Wys³any: 20 Styczeñ 13, 15:13   

Oj od czego tu zacz±æ . Hmm ? . Mo¿e od tego . W wieku 7 lat dosta³em swoj± 1 konsolê . W sklepie nie by³o innych gier oprócz pokemon Emerald .. I tak sie zacze³o :) . Kolega dosta³ tak¿e , tylko ¿e DS 2 lata po¼niej , wiêc te¿ sobie kupi³em [ za swoje pieni±dze ;o ] Oczywi¶cie pocz±tki by³y trudne 9 latek vs angielski ;xx . Zaczo³em chodzic na kursy i tak znam dziêki pokom anga bardzo dobrze ... Przejd¼my do rzeczy , kolega mnie jecha³ od zawsze , wali³ najsilniejszymi pokami , jego s³abym punktem by³o to ¿e przez wszystkie walki u¿ywa³ najmocniejszych ataków .. I tak nadszed³ 20 czerwca 2009 roku ... Powsta³ nowy sk³ad Ja:
Empolion
Ditto
Dusknoir
Alakazam
Magmortar
Electrizer
VS
Inpernape
Gravevoir
Steelix
Swamparent
Rhyperior
Umbreon

WIN Haha pobecza³em sie wtedy :( :( :( :( :( :( :(

I tak gram po dzisiejszy dzieñ , utkno³em w po³owie Blacka 2 ;x

Sygnatura użytkownika

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 23 Luty 13, 22:24   

Ja zacze³em od Anime , pó¼niej z kolegami na dworze zbierali¶my kapsle i karty i tak to siê zacze³o:D

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Donny 
Pewnie nie zna PokeMana
Donny

Do³±czy³: 04 Maj 2013
Sk±d: z daleka
Wys³any: 24 Lipiec 13, 15:13   

u mnie zaczelo sie to w zerowce lecial 1 odc na polsacie i zaczelem ogladac i na nastepny dzien przychodze do przedszkola i patrze tu wszyscy rozmawiaja o czyms jako szpieg xD zaczailem sie i zaczelem sluchac bla bla bla pokemon
bla bla bla ash bla bla bla pikachu i wszed³em w rozmowe i zaczelismy rozmawiac wtedy bylem odznaczonym najwiekszym fanem z mojego miasta :) idostalem pierwszego gba i oczywiscie gra (nie pamietam ktora wersja bo daj ze 1) pokemoni tazosy równiez najwiecej z miasta w kazdym roku (ble az czipsy mi zbrzydly) karty nastepne wersje gry i ogladanie filmow w kinie ,net i ogladanie nowych wersji 2008 jetix nowa wersja podnieta,internet odcinki nowe wersje na nowego gba figurki pluszaki i posciel i koszulka duzo tego bylo i dalej to mam i na koniec manga i pokecollect ta dam =B

Sygnatura użytkownika
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...

Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.

http://elizasmieszne.blox.pl/resource/02.gif

http://i1.kwejk.pl/site_m...en-in-black.gif

RedSpecial 
Pewnie nie zna PokeMana
Zabiæ j±!

Do³±czy³a: 30 Lip 2013
Sk±d: Tarnowskie Góry
Wys³any: 30 Lipiec 13, 14:57   

Historia banalna.
Mia³am 5 lat. Mój 10 letni kolega wbija jak dzikus do mnie i pokazuje mi tazosy. I tak siê zaczê³a cholerna mania. :D

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: