Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 14 Maj 10, 15:45
Sprytnie...
Przechyliwszy lekko g³owê, zdo³a³e¶ dostrzec, ¿e ta niebieska p³ytka ma wygrawerowany napis Dragon Pulse, a ta fioletowa to Rest. Zdaje siê, ¿e s± to TMy. ¯ó³ta kulka by³a twarda, ale gdy lekko j± nacisn±³e¶ trochê siê roz¶wietla³a. Oby nie pêk³a! A pude³ko zawiera³o 10 Ultra Balli.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
NO, proszê! I to siê nazywa skarb - mówiê zdumiony a nastêpnie chowam wszystko do plecaka oraz pochylam siê ni¿ej na plecach mojego olbrzymiego Charizard
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Kontakt:
Wys³any: 15 Maj 10, 14:22
Ognisty smok, je¶li mo¿na tak nazwaæ Charizarda, jakby pokrzepiony twoim dobrym humorem, przyspieszy³. Mo¿e liczy³ na to, ¿e co¶ dostanie? W sumie tego siê nie da³o okre¶liæ. Wa¿ne by³o to, ¿e dziêki temu szybciej dotar³e¶ do Petalburg Woods.
Petalburg Woods, ach, Petalburg Woods... To tutaj stoczy³e¶ pierwsz± walkê z trenerem... Oczywi¶cie, Charizard, a wtedy Charmander j± dla ciebie wygra³. Pokrzepiaj±ce...
Wszed³e¶ do swojej kryjówki. Stan nienaruszony? Tego powiedzieæ nie mo¿na by³o... Wurmple zjad³y ci trochê ¿are³ka, ale jeszcze go trochê zosta³o. Reszta by³a taka, jak± j± zostawi³e¶ w po¶piechu. Nawet radio jeszcze gra³o.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wywracam wszystko do góry nogami, zrzucaj±c poki do jednego miejsca, co trochê trwa³o bo siê ci±gle roz³a¿a³y. A potem proszê o opieczenie na grillu czym¶ jak obrêcz z ko³a.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 10, 18:29
Trochê nagi±³e¶ zasady, ale dobra.
Charizard, aby nie spaliæ ca³ego lasu, musia³ siê mocno pochyliæ na robaczkami, co zaowocowa³o malutkimi i delikatnymi ranami z Poison Sting, ale Flare Blitz jest tak potê¿nym atakiem, ¿e trzeba go wykonaæ bardzo ostro¿nie. Wiêc zrobi³ najs³abiej jak umia³, no i mocno przysuszy³ ro¶linki dooko³a, ale pozby³ siê najwa¿niejszych go¶ci; tych paso¿ytów...
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.