POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:41
Dr¿yjcie geniusze!! Oto ThunderStorm!
Autor Wiadomo¶æ
Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 10, 19:31   

Ca³y ¶wiat stan±³ nagle w mydlanych bañkach i Crystal uda³o siê spowodowaæ ¿e Weedle pop³ynê³y z moc± Water Gun. By³y przemoczone. Na dodatek Vulpix mocno targnê³a piaskiem po twarzach robaków przez co straci³y dobr± widoczno¶æ. By³y prawie ¶lepe.
Zatrucie da³o o sobie znaæ i Vulpix zatrz±s³a siê. Ember niestety nie zadzia³a³o. Zamiast niego, dooko³a lisiczki zacz±³ sie tworzyæ okr±g z ma³ych gor±cych p³omyków.
Szybkim ruchem zwinnej rêki wyciagn±³e¶ Pokdex. To by³ Will-O-Wisp!.
Crystal zrobi³ du¿e oczy. Michelle tak¿e zawo³a³a: -Woo! Thunder, spójrz!

Vulpix= 86 % HP [PSN]
Weedle= 50 % HP + ograniczona widoczno¶æ
Weedle= 63% HP + ograniczona widoczno¶æ.
Crystal= 98% HP

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 08:46   

- Pierwszy raz widzê Pokemona typu Bug, który u¿ywa, wprawdzie s³abego, ale Surf... - komentujê ¿artobliwie atak Crystala.
Jednak nowy atak u Vulpix, a przynajmniej co¶ dziwnego, co dzieje siê wokó³ niej, sprowadza mnie na ziemiê i przyci±ga ca³± moj± uwagê.
Nowy atak... Vulpix, ich liebe dich! (Kocham ciê!)
- Vulpix! To jest nasza wielka szansa na rewan¿ za Poison! U¿yj Will-O-Wisp, poparz Weedle! To powinno daæ nam do¶æ du¿e szanse! Ale uwa¿aj, poniewa¿ ten atak mo¿e na razie tylko wysuszyæ Weedle! Ewentualnie u¿yj go po raz drugi! Wtedy zadzia³a na pewno! Potem u¿yj Ember! Ale unikaj Bite jak ognia! Nie, mo¿e to nie pasuje... Unikaj Bite jak wody! Atak fizyczny nic tam tutaj nie da!

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 10, 15:27   

Vulpix z nowymi si³ami ruszy³a dzielnie do boju. Wyprzedzi³a Squirtla i otoczy³a siê gor±cymi ognikami swojego nowonabytego ataku. Wypu¶ci³a je w stronê Weedli z wielk± gracj±. Sznur ogników faktycznie, najpierw wytworzy³ parê od wody ale zaraz potem poparzy³ doszczêtnie oby dwa zaczepialskie Weedle. Usma¿one pokemony uciek³y gdzie¶ daleko w trawê a ty a¿ skoczy³e¶ z rado¶ci. Jednak kondycja Vulpix wci±¿ siê utrzymywa³a.
-Mam lekarstwo, pomo¿e jej!- zawo³a³a Michelle. Vulpix po³knê³a tabletkê i trucizna natychmiast ust±pi³a. Dziewczyna wyci±gnê³a co¶ z plecaka i zaczê³a szkicowaæ. Ciekawsko zajrza³e¶ jej przez ramiê.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 10, 15:36   

- Michelle, dziêkujê ci za pomoc i za wspóln± walkê. - mówiê z szarmanckim uk³onem.
Ma³o brakowa³o... Jeszcze trochê, a Vulpix mog³aby nie wytrzymaæ tak ostrego tempa, jakie narzuci³y te Weedle. Chocia¿ plusem jest ten nowy atak... Nie jest ¼le, Johann, nie jest ¼le!
I ciekawe, co tam ta Michelle maluje...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 8 Maj 10, 13:53   

Michelle nie chcia³a za nic pokazaæ swego nowego dzie³a. Gdy skoñczy³a ukaza³ ci siê taki rysunek:

Dziewczyna napisa³a jeszcze w rogu: for Thunder.
Vulpix zakrêci³a ogonkiem i za¿±da³a aby tak¿e pokazano jej rysunek. Gdy Michelle zni¿y³a rêkê z kartk±, lisiczka z³apa³a rysunek w z±bki i nie chcia³a go oddaæ. Crystal z pocz±tku zacz±³ siê z ni± sprzeczaæ ale Szelka zaprzesta³a tych potyczek.
Spojrza³e¶ na Michelle z zachwytem. Nagle z daleka zobaczyli¶cie kogo¶. Wygl±da³ jak listonosz. Podszed³ do ciebie i rzek³: Johannes von Anberzeugen? Paczka dla ciebie. Podpisz tylko tutaj.- wrêczy³ ci karteczkê i d³ugopis.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 8 Maj 10, 13:58   

- Toll... - szepczê, bardzo zdziwiony talentem mojej towarzyszki.
Czy to jawa, czy mo¿e sen? A¿ nie jestem w stanie uwierzyæ, ¿e mo¿na takie co¶ namalowaæ... Mo¿e ona ma jaki¶ chip w rêce?
Chyba zaczynam wymy¶laæ jakie¶ niezdrowe teorie...
Na widok kuriera te¿ siê zdziwi³em. Ale po wys³uchaniu tej jak¿e korzystnej oferty, sk³adam zamaszysty podpis w ty miejscu, w którym powinien siê on znale¼æ. Nastêpnie odbieram paczkê i chowam j± do plecaka. Chyba bêdzie lepiej, je¶li otworzê j± w jakim¶ wygodniejszym miejscu.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 12 Maj 10, 15:03   

Najbli¿szym przystankiem bêdzie dopiero Pewter. Michelle zaproponowa³a ci usi±¶æ przy jakim¶ roz³o¿ystym drzewie i tam odkryæ co schowane jest w tajemniczej paczce. Kurier podziêkowa³ po czym jako¶ sztywno ruszy³ w kierunku miasta. Vulpix straci³a zainteresowanie rysunkiem Szelki, przeskoczy³a przez twoje rêce i wyrwa³a przesy³kê rozdzieraj±c j±. Wypad³o z niej 1000$, Icicle Plate, 3x Nest Ball, TM31 Brick Break i jaki¶ pokeball. B³yszcza³ siê bardzo. Mo¿e jest pusty. Postanawiasz to sprawdziæ.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 13 Maj 10, 18:26   

- Vulpix, bitte! Chcia³em sam otworzyæ tê paczkê! A ty j± ca³kowicie rozdar³a¶! No có¿, chocia¿ trochê przyspieszy³a¶ jej otwarcie... Mo¿e to i dobrze?
Ta, jaka¶ fajna ta paczuszka... Nie wierzê, ¿e kto¶ j± przys³a³ bezinteresownie, co wiêcej, ona mo¿e byæ jak±¶ pu³apk±, b±d¼ zamachem na moje ¿ycie! Muszê byæ ostro¿ny...
Zaciekawiony wygl±dem PokeBalla, wyjmujê PokeDex i sprawdzam zawarto¶æ kulki.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: