Mi siê nowe odcinki bardzo podobaj±, ale g³ównie s± na takim schemacie:
Cytat:
Podbiega Shinx
- To Shinx! - Mówi Ash. Przegl±da go Pokedexem.
- To Shinx! - Mówi Dawn!
- To Shinx! - Mówi Meowth
- To Shinx! - Mówi± Jessie i James jednocze¶nie
- To Shinx! - Mówi Cyrus
- To Shinx! - Powtarza Mars, Jupiter, Saturn lub Charon
- No tak, to Shinx! - Dopowiada Ash.
- Shinx, Pokemon (Bla, bla, bla)... - Mówi Pokedex
- Mówi³am, to Shinx! - Rzek³a Dawn
- No wiem, ¿e to Shinx! - Powiada Meowth
I tak w nieskoñczono¶æ... Ale to jest w³a¶nie fajne!
A co Brock z³ego zrobi³? To zabawny i pouczaj±cy dodatek do animki, tak jak (Jessie, nie obra¼ siê!) Team Rocket. Ale oni nie ucz±, tylko niesamowicie bawi±!
- Niektóre odcinki s± do bani, a niektóre sa fajne,
- Team Rocket powoli mnie zaczyna denerwowaæ,
- Brock ma zostaæ,
- A mo¿e nowa osoba by dosz³a? A nie tylko we 3 ci±gle chodz±...
Ogólnie anime mi sie podoba, jednak ma...b³êdy, ¿e tak powiem...
taaa...obejrzyj odcinek o historii Mia³a, odej¶ciu Butterfree, krêceniu filmu, "lodowych" szybach....of kors, seria 1.
MoonBoy napisa³/a:
- A mo¿e nowa osoba by dosz³a? A nie tylko we 3 ci±gle chodz±...
a s6 i 4 bohaterów ? May, Max, Ash, Brock. Mo¿e sytuacja siê powtórzy...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
PokeMan, ale max nie by³ trenerem tylko chodzi³ nie wiem po co....A chodzi mi, ¿e np. by chodzi³ z nimi jaki¶ inny trener typu Bary co by te¿ zdobywa³ odznaki...
Ale co do 2 trenerów w grupie bohaterów to raczej by by³a klapa.
Bo ja tego nie widzê ¿e w jednej sali odznakê zdobywa Ash, a minute po nim kolejny trener to by³oby bezsensu :/
PokeMan, ale max nie by³ trenerem tylko chodzi³ nie wiem po co....A chodzi mi, ¿e np. by chodzi³ z nimi jaki¶ inny trener typu Bary co by te¿ zdobywa³ odznaki...
ech, ludzia ( nie chcia³em napisaæ - dzieciaczki ) wychowane na Dawn co ma³puje zachowanie Asha tylko, ¿e w innej kategorii ( Pokazy )...a taka Misty nie zdobywa³a odznak i by³o good...Tracey by³ obserwatorem ,a Brock jest hodowc±...
NITRAM napisa³/a:
Dala mnie anime pokemonów jest fajne
Ja wiem, ¿e to spamerski temat, ale chocia¿ we¼ przyk³ad z niektórych i chocia¿ symuluj g³êbsze zastanowienie, nie proszê o wiele...
Cytat:
Ale co do 2 trenerów w grupie bohaterów to raczej by by³a klapa.
Bo ja tego nie widzê ¿e w jednej sali odznakê zdobywa Ash, a minute po nim kolejny trener to by³oby bezsensu :/
Dlatego byæ mo¿e, Brock itp. towarzysze mieli inne cele ni¿ Keczupowy ch³opak, choæ nawet gdyby, ludzia m±dre co pisz± scenopis, na pewno by wymy¶li³y co¶ co nie pozwoli³oby na to.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.