POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
29 Maj 12, 08:27
Event rocznicowy
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 08:53   

Najpierw Szymbar:

1. Sk±d! W³±czenie zegara.
2. W koszykówce nie ma kary... B³±d piêciu sekund.
3. Na aucie, poniewa¿ w tym miejscu mo¿na pope³niæ ten b³±d.
4. Uznam ci. Ale chodzi³o o bardziej znanych, jak np. Kareem Abdul- Jabbar albo Michael Jordan...
5. I to masz dobrze.

Niestety, posz³o ci s³abawo... Chcesz poprawiæ? To pisz na PW.

Teraz moja Szin...

1. Jaki pseudonim nosi³ Antonio Vivaldi?
2. Podaj nazwê pierwszej opery.
3. Jak dzielimy instrumenty?
4. Co to jest triola?
5. Podaj wszystkie znaki chromatyczne.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 13:19   

Hmmmm...
Chemia, ³atwy xD

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 13:36   

Teraz to mnie zaskoczy³a¶... £atwy? Dobra...

1. Okre¶l warto¶æ wspó³czynników stechiometrycznych X,Y i Z równania reakcji:
X Al + 6HCl -> Y AlCl3 + Z H2
I podaj nazwy otrzymanych zwi±zków (zwyczajowe lub chemiczne)

2. Podaj 3 rodzaje wi±zañ chemicznych.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 13:58   

1. Nie wiem :D Ale na serio :(
2. Ta wiêc, wed³ug mojego podrêcznika "Chemia Nowej Ery" (Tak, do nowej podstawy programowej :D ) s± to np.:
- wi±zania kowalencyjne (atomowe) i dziel± siê na spolaryzowane i niespolaryzowane :D
- wi±zania jonowe
- wi±zania wodorowe (ale formalnie nie s± wi±zaniami - info by wikipedia)

Dobrze?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 10 Maj 10, 09:28   

Jako ¿e nadszed³ upragniony 10 maja (ca³y w skowronkach xD ) trza by rozwi±zaæ konkurs... Wiêc:

Inaku¶: dla ciebie mam Quick Claw i TM Shadow Claw
Afil: tobie przypada kolejne Leftovers i 10 Hyper Potionów
Byakurai: a ty dostaniesz Black Sludge i TM Aerial Ace
Kowalt: dla ciebie mam TM X-Scissor i Muscle Band
Szymbar: dostaniesz 5 Super Potionów i TM Endure

Szin i Poxer, którzy nie rozwi±zali zadañ, maj± jeszcze czas... I o tym wiedz±.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 11 Maj 10, 17:50   

Co? 5 super Potionów? Prze¿yjê... Dziêki, Nen :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Byakurai