Legends, uczê siê. Je¿eli przestaniesz mi ci±gle dokuczaæ, to kiedy¶ ciê rozwalê. A, wiem jak sprawdzasz EV-y. Ev-y na Poka nie mog± przekroczyæ 510. Czyli jak wszystko ustawiê na 255, to mnie roz³±czysz. Jeszcze nie wiem tylko, jak dochodz± EV-y. Równomiernie, czy ró¿nie...
EV - Effort Values
Ka¿dy POK daje EV. S± itemy które mno¿± przyrost evów np: PokeRus (x2), Macho Brace (x2), oraz Power itemki. (Power Anklet etc)
Czyli NP: Zabieram siê za trening Speed.
Ka¿dy Smeargle daje 1 EV Speed. Zara¿am mojego poczka (suchego 5 lvl'a albo z³apanego który nie walczy³) Pokerusem i daje do trzymania Macho Brace. Teraz wybieram siê na route gdzie siê znajduj± Smeargle (w Emeraldach Battle Frontier) i rozpoczynam Trening. Za ka¿dego Smeargle dostaje teraz: (1*2)*2 = 4 Evy
MAXYMALNIE mo¿esz rozdaæ 510 Evów, z czego 252 maxymalnie w jedn± statystykê. Nie mo¿esz wiêcej ni¿ 510, lub wiêcej ni¿ 252 w statystykê.
Uber Cause - Albo grasz samymi uberami, albo bez uberów. Zdecyduj siê ch³opie!
Nie wolno siê leczyæ - totalny fail, sprowadzasz walki do OHKO, bez braku jakiejkolwiek strategii.
Mówisz jaki masz squad - Przeciwnik wie jaki masz squad i podporzadkuje go do twojego. Wtedy bêdzie 6:0 (?)
Tyle raczej odemnie.
Nientendo DS'a nie mam, wiêc raczej siê z tob± nie zmierzê.
Jest maxymalnie 255 na statê EV, ale siê nie op³aca pakowaæ max.
Uberów nie mam ¿adnych, nie licz ;)
Nie wolno siê leczyæ jagodami
Pokerus jest prawie niemo¿liwy do zdobycia. Lol, nigdy go nie mia³em...
Wiem jak expiæ Ev-y
Pokerus jest prawie niemo¿liwy do zdobycia. Lol, nigdy go nie mia³em...
Mylisz siê. Jako¶ ja mam go w Emeraldach :0
Mo¿na wpakowaæ te 255 Evów, ale nie bêdzie to mia³o efektu (nie dostaniesz 63,3/4 stata ;0 ) Ju¿ lepiej wrzuciæ w HP jak Ci zostanie powiedzmy 6 Evów.
Nie wolno siê Leczyæ jagodami - ciekawe kto to wymy¶li³
Zakaz leczenia jagodami: Masz ode mnie gwarancjê ¿e dopóki tego nie zmienisz, nikt nie zawalczy. Stawiam dyche. To jak, jakby¶ da³ zakaz na EQ, albo w ogóle na wszystkie ruchy z wiêkszym BP ni¿ 50.
Pokerus rzadki? Nie ¶miesz. Mo¿e i ma ten jeden do 8164 czy co¶, ale nie jest ¼le. Np. mój kochany Piplup od razu mia³ pokerusa (nie wiedzieæ jakim cudem, ale mia³) ._.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.