Wiek: 30 Do³±czy³: 28 Kwi 2010 Posty: 59 Sk±d: Z Bezludnej Wyspy
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 21:52
Yellowcard - Paper Walls
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
Wiek: 30 Do³±czy³: 28 Kwi 2010 Posty: 59 Sk±d: Z Bezludnej Wyspy
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 22:20
Be! Z³apa³e¶ mnie Co¶ mi w³a¶nie nie pasi³o, a ¿e ja mam tak± kombinacjê: ch³opak w gor±cej wodzie k±pany, z leniem wielkim, to oczywi¶cie nie chcia³o mi siê sprawdziæ ka¿dej muzy po kolei, wiec waln±³em tytu³, który ju¿ by³ podany.
Dobra, a za nagrodê pocieszenia dziêkujê, kupiê sobie za ni± ¿eeelki Akuku :3, postaram siê jako¶ zrehabilitowaæ (i o ile znajdê filmik na YouTubie : /) na drugim zadaniu, o ile mi go kompletnie nie skrytykujesz jak obrazek "¦wiêtej Miko³ajki"
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
Dobra robiê t± relacjê bo potem mi siê nie bêdzie chcia³o :P
Pocz±tek walki i od razu atak furii Pudziana i seria kopniêæ, które by³y mniej celne ni¿ te w walce z Testosteronem ale za to Mariusz du¿o pracowa³ rêkami, pierwsze dwie minuty by³y dla Stronegmena, rzuca³ i pomiata³ przeciwnikiem robi±c z nim co tylko chce. Potem zmêczenie Mariusza i czêsto odpoczywanie i klinczowanie z Yosuke. Nastêpnie próby sprowadzenia Pudziana do parteru które dziêki sile naszego rodaka koñczy³ siê niepowodzeniem go¶cia z kraju kwitn±cej wi¶ni. Potem druga runda i Japoñczyk zdecydowa³ siê na kopanie najmniej wyæwiczonej czê¶ci cia³a Mariusza czyli jego nóg. Mariusz zmêczony postanowi³ tak jak w pierwszej rundzie znów ruszyæ na przeciwnika z furi±, jednak zmêczony nie zdzia³a³ nic nadzwyczajnego. Mariusz czeka³ na d¼wiêki dzwonu aby skoñczyæ t± walkê, w koñcu siê doczeka³ i werdyktem sêdziów wygra³, có¿ za rado¶æ w¶ród polaków, nasz rodak wygra³ z tak wymagaj±cym przeciwnikiem. Brawa i jeszcze raz brawa, tymczasem reklamy piwa a po nich walka Mameda Khalidova równie¿ z go¶ciem z Japonii, oby nasz przedstawiciel zza granicy wygra³, jemu te¿ ¿yczymy powodzenia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.