Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 16:52
Pie¶ciæ siê? To zobacz na ten napis, który jest na obrazku w mojej sygnie, napisany kolorem czarnym. Mo¿e zmienisz zdanie...
Water Gun, i kolejny, i kolejny... Quilava tak jak spa³a, tak obrywa³a. Czyli do¶æ mocno. Jednak ten moment musia³ nadej¶æ. Quilava obudzi³a! Nie tylko siebie, ale i swój "wewnêtrzny ryk"! Okaza³o sie, ¿e to zwyk³e Howl... A ten atak to Quick Attack. Nic specjalnego...
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
- Uch, brawo Piplup. Musisz uwa¿aæ na ataki. I uspaæ go. A potem ju¿ sam wiesz co - zalewaj go Water Gunami. Oj, s±dzê, ¿e to bêdzie d³uga walka...
--------------------------------
Napisa³bym d³u¿sz± taktykê, ale chcê wnerwiæ Legendsa. I wcale siê nie podlizujê. Dot±d mia³em tylko Sai, Valena i Inakê. Przy¶pieszysz walkê? Pliiiis...
To nie jest wnerwiaj±ce, to jest ¿a³osne . O¶mieszasz siê . Ja? Lol. Po co mia³bym? Po prostu chcê pokazaæ, ¿e mnie nie pokonasz!
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 17:24
Pisz d³u¿sze, nie wnerwisz go, wrêcz zadowolisz.
Quilava: 45% HP + wzmocniony Atk. x2
Piplup: 30% HP
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Ale ja chcê go wnerwiæ! Niewa¿ne, piszê d³ugo. Teraz poka¿ê 90% mojej mocy PBF
--------------------------------
- Piplup, nie daj siê! Bardzo dobrze ci idzie! Poniewa¿ niczym mu nic nie zmniejszysz, zalecam ci defensywê. Nie wystawiaj siê na te ogniste ataki! Najlepiej, za czym¶ siê schowaj. Bêdzie to twoja baza wypadowa. Obok siebie masz tylko drzewa, wiêc wskocz na jedno i dyskretnie siê ukryj, a¿ do skoñczenia Rolloutu. Kiedy za¶ ten siê skoñczy, wyskocz i zalej go pistolecikiem z wody. Nie czekaj na reakcjê, walnij go potem Uspaniem, by nagle usn±³ i nie móg³ zaatakowaæ. A wtedy wskocz na drzewo i z niego strzelaj pistolecikiem na wodê. Nie pozwól obudziæ siê mu zbyt wcze¶nie, to znaczy odbierz mu bardzo du¿o ¿ycia. Najlepiej, jakby upad³ w tej turze. Nie poddawaj siê! Wiem, ¿e to wygrasz. Dalej, Piplup!
- Teraz nie masz ze mn± szans! - Z dum± rzek³am.
-----------------------------
I jak? Mam u¿yæ 100%? Czy 150%? Wystarczy?
Buahaha! Czas przesz³y! Wpad³e¶!
~ Legends
Co mnie to. Zrobi³em to specjalnie, znam czasy. Po prostu chcê ciê wnerwiæ. A Nen i tak zrozumie, prawda?
~ szymbar15
Kontakt:
Wys³any: 8 Maj 10, 17:18
Je¶li nie przestaniecie gadaæ jakich¶ g³upot na marginesie jego gry, to Szymbar dostanie 3 warny= koniec, a na ciebie siê obra¿ê, Legends. Za³atwcie to na GG.
Gdy Piplup wskoczy³ na jeden z buków rosn±cych w gaju, Quilava natychmiast do niego doskoczy³a i niemal¿e siê przewierci³a. Drzewo upad³o, a Piplup wraz z nim. £ut szczê¶cia by³ taki, ¿e Quilava zosta³a przygwo¿d¿ona do ziemi.
Wiesz, zawsze mo¿e pój¶æ jaki¶ zryw. Dlatego ostrzegam.
~Nenloth
Sygnatura użytkownika
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Legends 8 Maj 10, 17:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
¦miejê siê przez chwilê z Quilavy i wo³am do siebie Piplupa.
- Piplup, masz ogromne szanse. Teraz walka osi±ga zasadniczy poziom. Quilava nie mo¿e siê ruszyæ, wiêc spokojnie mo¿esz go uspaæ. Gdy ju¿ u¶nie, nie bêdzie siê wierci³, wiêc ³atwiej bêdzie za³atwiæ go twoim pistolecikiem wodnym. Masz nie daæ mu wytchnienia, niech polegnie w tej turze. Je¶li za¶, bêdzie siê przebudza³, to ucieknij na drzewo i sied¼ tam, dopóki nie podejdzie. I wtedy po prostu strzel pistolecikiem wodnym. Rozumiesz?
Kontakt:
Wys³any: 10 Maj 10, 09:00
- Quilava! Zniszcz to drzewo! Ognisty Rollout!
No có¿... Drewno ma ma³e szanse z ogniem i kamieniem... Quilava spokojnie wydosta³a siê spod drzewa i ju¿ ¶mignê³a w stronê Piplupa. Ten, w charakterze obrony, zacz±³ lekko siê cofaæ i uderzaæ Water Gunem.
- Piplup, to ju¿ ostatnia tura! I du¿o wskazuje na to, ¿e przegrasz! Nawet je¶li, w tej turze masz pisane przegraæ, to daj z siebie wszystko! Poka¿, ¿e region Sinnoh na prawdê rz±dzi! Wiêc tak, nie wskakuj na nic, zaledwie kryj siê za drzewami. Za ka¿dym razem, gdy drzewo zostanie spalone, ukryj siê za nastêpnym. Gdy seria Rollout siê skoñczy, wyskocz i korzystaj±c z nieuwagi Quilavy zaatakuj j± Water Gunem. Pamiêtaj, ¿e pierwszy lepszy strza³ Rolloutem mo¿e oznaczaæ pora¿kê! Czy nie pamiêtasz, ¿e trzymasz Mystic Water? Skorzystaj z si³y niego, by twoje Water Guny by³y jeszcze silniejsze!
- Pamiêtaj, nie u¿ywamy Potionów, Berry, ani nic, co przywraca ¿ycie! - Mówiê do faceta z wrogim tonem.
Kontakt:
Wys³any: 13 Maj 10, 19:11
- Dobra, jasne... - powiedzia³ z uniesionymi d³oñmi.
- A teraz, Quilava, poka¿ mu! Quick Attack!
Quilava bardzo szybko ruszy³a. Jednak Piplup by³ czujny. Uderzy³ potê¿nym Water Gun. Quilava bardzo powoli, ale docz³apa³a do Piplupa i go uderzy³a. Po ty pad³a na ziemiê. Victory!
- Piplup! Mój ty naukochañszy Piplupku! Wygra³e¶ z du¿o trudniejszym przeciwnikiem! Brawa! - Mówiê do niego ca³y zadowolony. Ciekawe, czy jakiego¶ nowego ataku siê nauczy³? Odwracam siê do kolesia. - Rotomka poproszê! Nie mówi³em, ¿e wygram?
Szybko skanujê nowego Poka i idê w stronê New Bark.
-------------------
Chatot do boxu!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.