To taaaaaa.... Gram w Pokemon Soul Silver, eng version. Mam trochê tradeniêty sk³ad, trochê z gry, trochê z eventów (nazbiera³o siê ich).
Gramy na 100 levelu. Kto mnie pokona, cuksik.
FC: 1033 3608 1731
Czekam na silnych graczy. Kontakt na PW.
Zasady:
Uber Clause - nie u¿ywamy legendów . Ale Shayminka akceptujê.
Sleep Clause - nie mo¿na mieæ 2 poków naraz uspanych. (Chyba, ¿e rest...)
No Disconnect - A spróbuj siê roz³±czyæ! Za pierwszym razem, przebolejê (Moonboy wie co o tym ), ale przy drugiej walce wynik jest od roz³±czenia siê liczony
No Hack-Pokemon - A spróbuj u¿yæ Pokesava!
Nie u¿ywamy itemów, bo nikt nie przebije 164 Full Restorów...
"D³ugo gram na WiFi, ale jeszcze nigdy nie uda³o mi siê u¿yæ itema z plecaka w trakcie walki. Mo¿e za ma³o razy próbowa³em..."
1. Wywal wszystkie ubery. ¯aden dureñ nie zawalczy, nie my¶l sobie. Nie przeciwko takiemu sk³adowi.
2. Walki o poka? I co Ci to da? Ka¿dy ma w³asny sk³ad... A oszu¶ci siê trafiaj±.
3. Graj na Standard Rulesach. Koniecznie.
4. Level 50? Bez sensu. To poni¿a lud, który ciê¿ko trenuje na IV i EV, oraz Natury (jest dwa razy mniej zysków ni¿ na levelu 100).
Ogó³em bez sensu, ciekawe kto siê na to pisze...
Ja móg³bym zagraæ, ale bez uberów...To co ja ci wywale Mewtwo Rayquaze Diagle na 100 lvl'u i bêdzie....Napisz na GG to siê dogadamy (b±d¼ w temacie)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.