Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 4 Maj 10, 14:34
-Ah, kolejny trener z Pallet Town, z tamt± przyby³ mój przyjaciel Ash.Powiedzia³ Brock po czym pokierowa³ ciê do sali, tam czeka³ na to co zrobisz.
-Dobrze wiec walczymy trzema pokemon'ami. Gdy jeden nie bêdzie móg³ walczyæ, wyrzucasz innego. Tylko wyzywaj±cy mo¿e zmieniæ pokemon'a. Nadmieni³ Brock po czym wyci±gn±³ z paska pokeball.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
-Dobrze, pewnie jako przychodni ja mam prawo zacz±æ, nieprawda¿?
-No to na pocz±tek id¼ ty, Squirtle. Zobaczymy co potrafisz. Teraz tylko zaczekamy na wybór Brock'a i mo¿emy atakowaæ! - powiedzia³em i a¿ pali³em siê do walki, dzieli³a mnie od niej tylko decyzja lidera tej¿e sali.
Wys³any: 4 Maj 10, 19:35
-Croagunk. Poka¿ siê. Zawo³a³ Brock. Co dziwne nie wezwa³ kamiennego pokemon'a lecz truj±cego. By³ bardzo pewny siebie. Croagunk te¿ na takiego wygl±da³.
-Dobrze mój drogi skocz do góry i atakuj Poison Sting.Powiedzia³ Brock. Squirtle cofn±³ siê chwilowo, po czym czeka³ na twoje instrukcje, Prêdzej uskoczy³ przed atakiem, przez co Croagunk wbi³ siê w deski gim'u.
Sygnatura użytkownika
-Teraz Squirtle schowaj siê w skorupie, Withdraw! Wzmocnij defensywê, po czym szybko zacznij obracaæ siê i atakowaæ Water Gun po ca³ej cali! Nastêpnie szybko wyjd¼ ze skorupy, biegnij na ¿abê, odbij siê od ziemi przy pomocy Water Gun'a, w górze u¿yj Tail Whip, gdy ty wykonasz uderzaj co chwilê wodn± broni± w rywala. Tak a¿ do tego, a¿ zlecisz na ziemiê! Nastêpnie zacznij czekaæ na atak rywala, gdy bêdzie blisko Ciebie skacz z miejsca na miejsce, aby go zdezorientowaæ, przy czym co jaki¶ czas uderzaj w niego Water Gun'em. Staraj siê przytrzymaæ go na dystans! - takie polecenia wyda³em swojemu pokemonowi, po czym dumnie patrzy³em na swojego ¿ó³wika.
-Wszystko pójdzie dobrze - takie my¶li mia³em w trakcie walki.
Wys³any: 5 Maj 10, 20:07
-Croagunk, uskoczy nad jego atakami po czym kontratakuj Poison Sting.Zawo³a³ Brock. Jego pokemon zrobi³ co chcia³ lecz gdy zaatakowa³ Squirtle, ten schowa³ siê w skorupie i odczekiwa³. Po chwili ugryz³ Croagunk'a w szyjê. Odbi³ siê od ziemi dziêki Water Gun. Po czym szybkim ruchem zaatakowa³ Water Gun.
-Hoj, Greggle uwa¿aj na te ataki.Powiedzia³ Brock po czym kaza³ swojemu pokowi wyskoczyæ i zaatakowaæ z góry. Nie uda³o mu siê to gdy¿ Squirtle odskoczy³.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.