Dobrze, ale za krótko... W tym miejscu powinna byc kontynuacja, takie nijakie zakoñczenie...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie no, rozdzia³ nawet spoko, fajne by³o w szczególno¶ci wej¶cie Mars
10/10
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
No có¿, nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o.
Raichu natychmiastowo potrzebowa³ pomocy, a tylko my byli¶my pod rêk±.
Ca³a nasza czwórka: Ja, Jake, Tsuki i Kyo stali¶my chwilê ca³kowicie wyrwani z kontekstu.
Pielêgniarko, jeste¶my kadetami.. nie, nawet jeszcze nie! Budynek jest ogromny, sk±d mamy wiedzieæ gdzie jest magazynek? Nawet Jake zrobi³ du¿e oczy.
Pielêgniarka nagle przystanê³a i odwróci³a siê do nas mówi±c
-No na co czekacie? Jego zdrowie zale¿y od was!
-Ale gdzie jest magazynek?- powiedzieli razem Tsuki i Kyo. Spojrza³am na zegarek Skrzyd³a Szpitalnego. By³a 4:00 rano.
-Magazynek jest na drugim piêtrze. Szare drzwi. Tylko uwa¿ajcie bo s³ysza³am plotki, ze widziano tam pokemony duchy- odpowiedzia³a kobieta.
Podziêkowali¶my i wybiegli¶my ze szpitala.
Wrócili¶my na plac „boju” i rozejrzeli¶my siê dooko³a. Sporo korytarzy, winda zepsuta a my nie znamy budynku.
Naszym jedynym ratunkiem by³a Jake.
¯a³owa³am ¿e nie by³o tu Pachirisu, który zosta³ z Rushem. Po ca³ej siedzibie rozchodzi³o siê g³uche dudnienie – by³o to bieganie i g³osy ró¿nych Gruntsów z ró¿nych piêter. Jake przegarn±³ spocone w³osy.
-Musimy i¶æ schodami. Licz± chyba osiemdziesi±t stopni. Szybko, bo Rush tam umiera!- rzuci³ do nas przebiegaj±c przez drzwi stoj±ce na lewo od zepsutej windy. Pobiegli¶my za nim.
Zakrêt w lewo, prawo, prawo, potem znów lewo i wreszcie byli¶my przy monstrualnych schodach. Zmachani przystanêli¶my na chwilê. Kyo z³apa³ siê aktorsko za serce udaj±c ¿e dostaje ataku.
Tsuki zipa³a z wywalonym jêzykiem. O bo¿e…
Nagle poczu³am niespodziewany przyp³yw energii.
Skinê³am tylko g³ow± do Jake’a i rzuci³am siê w stronê schodów. Czu³am jakby zale¿a³o od tego moje ¿ycie. Nie wiem co to by³o. Mo¿e adrenalina?
S³ysza³am za sob± bieg innych i ich g³êbokie oddechy. Okaza³o siê, ¿e te 80 stopni nie by³y takie z³e.
Drugie piêtro okaza³o siê byæ faktycznie ogromn± ³adowni±.
By³y tu ró¿ne maszyny, pud³a, narzêdzia, okrêgi i nie wiadomo co jeszcze. Jake szybko wypatrzy³ szare drzwi. Ruszyli¶my w ich stronê.
-Tylko pamiêtajcie co nam powiedzia³a pielêgniarka! Mog± tu byæ duchy!- przypomnia³a nam Tsuki.
Wej¶cie magazynku zaskrzypia³o i podreptali¶my do ¶rodka. W kartonach le¿a³y przedmioty takie jak Potiony, Antidote, Paralyz Heal, Rare Candy i Plate. Wyci±gnê³am z pude³ka kwadratowy Plate z piorunem na ¶rodku.
Spojrza³am na Jake’a. Kiwn±³ twierdz±co g³ow±.
Gdy wyszli¶my poczu³am nagle mocny cios w skroñ.
Upad³am na posadzkê widz±c przez mg³ê. Zd±¿y³am zauwa¿yæ tylko jak innie przewracaj± siê od ciosu i ze jakas postaæ stoi nade mn±.
Br±zowe w³osy? I te ³agodne oczy… Obok niej sta³ jaki¶ pokemon duch. Gengar??? A potem nasta³a ciemno¶æ.
Oto zdjêcie Pomocniczki Very. Czy mo¿liwe ¿e to ona?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Obraz zacz±³ siê wyostrzaæ. Moja g³owa pulsowa³a têpym i bardzo mêcz±cym bólem. Pomruga³am parê razy oczami, czuj±c zimn± posadzkê na policzku. Wyci±gnê³am z kieszeni jeansów ShadowaNV i zerknê³am na niebieski wy¶wietlacz.
Wskazywa³ on godzinê 5:00. Czyli le¿ê tu trochê mniej ni¿ godzinê. Super…
Usiad³am. Dooko³a le¿eli jeszcze moi nieprzytomni przyjaciele. A napastnik znikn±³. Czy to by³a pomocniczka Vera? By³a do niej bardzo podobna. I czemu zniknê³a, wtedy, za helikopterem..?
Dopiero po chwili zda³am sobie sprawê ¿e leci mi krew. Mia³am rozciêty ³uk brwiowy.
D¼wignê³am siê na równe nogi i zaczê³am ocucaæ innych.
Zobaczy³am co¶ po³yskuj±cego na ¿ó³to. Zap Plate nadal by³o na pod³odze.
- Co siê do cholery sta³o? – zapyta³ Kyo ochryp³ym g³osem.
- Co z Zap Plate? – spyta³ na pó³-przytomny Jake.
- Musimy wracaæ! Szybko! Wstawajcie… - rzek³a Tsuki najbardziej z wszystkich nas „trze¼wa”.
Wstali¶my i dok³adniej przyjrzeli¶my siê sobie. Jake mia³ guza tam gdzie zosta³ uderzony, Kyo bardzo zaczerwienione, a Tsuki mocno spuchniête. Podnios³am Zap Plate z pod³ogi i ruszyli¶my w drogê powrotn±. Teraz ju¿ schody nie wydawa³y siê takie d³ugie. Szybko zeszli¶my , a na korytarzu tymczasem rozgrywa³a siê pewna scena.
Komandor Saturn trzyma³ rêce pomocniczki Very od ty³u i szarpa³ j± mocno. Ona obna¿a³a tylko swoje zêby i klnê³a. Szybko przyparli¶my do ¶ciany. S³yszeli¶my bardzo wyra¼nie g³os Saturna:
- Sk±d wracasz Vera?! Dlaczego nie by³o ciê razem z innymi u Cyrusa?! (odg³os zapinanych kajdanek) Co robi³a¶ w magazynku, w ¶rodku nocy?!!!
- Nie twój interes, Saturn… - warknê³a sycz±c – Zrobi³am to, co mi siê podoba³o. Ciekawe gdzie twoja ulubienica Bella? Dlaczego nie wróci³a jeszcze do szpitala? – powiedzia³a poci±gaj±co i z szaleñczym u¶miechem na twarzy.
- Co jej zrobi³a¶ gnido? – wyszepta³ jej cicho do ucha, wzmacniaj±c u¶cisk, przez co Vera jêknê³a.
- Unieszkodliwi³am j±. I jej przyjació³. Dziewczyna ma potencja³, przez co jest bardzo utalentowana. Ale nie mogê pozwoliæ aby¶ j± dobrze wyszkoli³. Team Bolt mia³oby przez ni± k³opoty.
Kiedy ju¿ bêd± zajmowaæ Kwaterê G³ówn± TG… - wyjawi³a Vera. A wiêc to tak. Ona poda³a im sposób jak wej¶æ do budynku. Jak przej¶æ przez hologram. Ona jest z Team Bolt! Ale, dlaczego???
Spojrza³am na Jake’a. Posmutnia³ na twarzy.
- Cyrus siê tob± zajmie… Zdrajczyni. Je¿eli cos powa¿nego sta³o siê tym dzieciakom, zabijê ciê.
Toxicroak! Zaprowad¼ j± do szefa. Zaraz tam przyjdê – rzuci³ g³o¶no i wypu¶ci³ truj±cego pokemona z pokeballa. Toxicroak natychmiast pochwyci³ Verê i ruszy³ smug± do Cyrusa.
Udali¶my zdyszanych i weszli¶my w korytarz gdzie sta³ Komandor. Obróci³ siê i oczy mu zab³yszcza³y.
- Gdzie wy byli¶cie? Czemu tak d³ugo to trwa³o? Co ona wam zrobi³a?! – zapyta³ aktorsko Saturn podchodz±c do nas i przechylaj±c nasze g³owy pod ¶wiat³o aby lepiej zobaczyæ rany.
- Jej Gengar nas omami³ ciosem. Teraz musimy wracaæ do Rusha! – zawo³a³ Jake.
- Twój Raichu jest ju¿ ca³y i zdrowy. Jaki¶ pracownik któremu polecia³em by to sprawdzi³, przyniós³ Zap Plate. Wracajcie do pokoi. Macie nowe. Kadeckie. Pierwsze piêtro. Wasze nazwiska s± na drzwiach i wasze rzeczy ju¿ na was czekaj±. Ale najpierw do szpitala! – zakoñczy³ Saturn patrz±c na mnie i oddalaj±c siê.
Ka¿de z nas przybi³o sobie pi±tkê i pobiegli¶my do skrzyd³a Szpitalnego.
Zostali¶my tam opatrzeni a Rush znów by³ ca³y i zdrowy.
-Pachiiriii! Risu!- zawo³a³ ma³y wiewiór na mój widok. Wskoczy³ mi na brzuch a ja da³am mu w prezencie Zap Plate.
Jego futerko naelektryzowa³o siê i wyszczerzy³ swoje bia³e z±bki.
Po dostaniu siê schodami na pierwsze piêtro ujrzeli¶my mnóstwo pokoi, a w¶ród nich nasz z napisami: Raven, Gold, Hina i Silver.
Weszli¶my.
Pokoje by³y sporawe i przestronne choæ to nie by³y ¿adne luksusy w porównaniu z tymi pokojami dla Vipów.
Zmêczona rzuci³am siê na ³ó¿ko przytulaj±c Pachirisu. Choæ zosta³o mi max. 2 godziny spania to ju¿ nic inne mnie nie obchodzi³o.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Ostatnio zmieniony przez Blue 9 Czerwiec 10, 20:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
fajny rozdzia³, co prawda widaæ by³o co bêdzie dalej w pewnej sytuacji, ale ogólem nie jest ¼le, choæ zdeczkê nudnawo, ale na pocieszenie, mój nie lepszy
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
ka¿dy ma swoje pojêcie nudy, to siê nazywa pojêcie wzglêdne.
co do FF'a, to mam jedno zastrze¿enie, nowe po przejrzeniu ostatnich rozdzia³ów:
jeden w±tek mi³osny siê mo¿e znudziæ, wprowad¿ co¶ jeszcze
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.