Có¿...
Na pewno Zigzagoon, którego a¿ chcia³o by siê przytuliæ . S³odziutki szop.
Do tego dochodz± Teddiursa, Eevee i Sentret. Powód identyczny .
Moimi ulubionymi poczkami typu Normal jest oczywi¶cie Togepi, Togetick, Togekiss, Eevee, Tedderiusa i Rattata.
Togepi, co tu du¿o mówiæ, jest s³odki i nieprzewidywalny, taka ma³a, s³odka pieszczotka. To samo Togetick, za¶ Togekiss, to ju¿ inna bajka, silny pok, a zarazem dalej s³odki i milusi.
Eevee, a co? Jak my¶licie? Nie bez przyczyny go tu wzi±³em. Jest s³odki, mi³y, a najwa¿niejsz± rzecz±, ¿e ewouluje w moje ulubione pokemony Leafeona (mojego vice ulubionego poka, tu¿ po Shayminie), Umbreona i Espeona (ah, kiedy¶ te pokemony kocha³em, by³y moje ulubione, teraz jednak zajmuj± razem 5 miejsce), Glaceon (tia, te¿ s³ita¶ny, ale wolê tamte)
Teddiursa, jak ju¿ mówi³ Legends, a¿ chce siê przytuliæ
Rattata, pewnie niektórzy uwa¿aj± mnie za idiotê, bo lubiê tego s³ita¶nego szczurka, lecz ja go bardzo lubiê. Urzek³ mnie w mandze Pokemon Special, gdzie mia³a go Yellow. Mia³ on wtedy takie s³odkie oczka i taki milusi pyszczek. Nie no, poezja ^_^
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
Mój ulubiony pok typu normal to zdecydowanie Evee
Ma siedem ewolucji co jest rekordem w pokemonach i do tego ma fajny wygl±d i ogólnie mi siê bardzo podoba...A jedna z jego ewolucji to Umbreon, który jest na moim TOP 10 ulubionych poków....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.