Mi tam Pachirisu nie przypomina Pika-podobnego, ale mniejsza z tym : )
Zag³osowa³em na dwa poki:
Pachirisu - za jego s³ita¶ny wygl±d, ogromny Speed i jak to daje popaliæ postaci której baaaardzo nie lubiê - Dawn. Do tego ten jego niewinny wygl±dzie i s³odkie oczka. Nie no, nie mog³em mu siê oprzeæ, dos³ownie. Nie musi pokonywaæ rywali si³±, wystarczy ¿e ich zmêczy sw± bieganin±. Tylko jego elektro ataki go straaasznie wyczerpuj±, lecz tak czy siak jest milusi ^_^
Pichu - no oczywi¶cie, s³odki wygl±d jak Pachirisu, s³odkie oczka jak wiewiórka, s³odka mordka jak wiewiórka, lecz ognisty temperament, jak wiewiórka. No có¿, udaje czêsto s³odkiego i chod¼ taki jest posiada tak¿e swoj± ciemn± stronê mocy: czyli niszczyciel wszystkich mniejszych rzeczy, lecz tak czy siak to jego zachowanie zale¿y od trenera, który go trenuje. Przyk³ad jest z tamtym trenerem ewolek Pichu. Jego mysz nie by³a taka s³odka i niewinna, by³a dobrze wyszkolona w walkach, chod¼ zapewne by³o w niej ukryte ziarnko dobra. Lecz mniejsza z tym. Jak ju¿ mówi³em, ja zag³osowa³em na chyba najbardziej s³odkie poczki (jeszcze s³odkie to Pluse i Minum, ale wolê tamt± dwójkê)
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
Zdecydowanie Raichu i Pachirisu, Raichu mi siê bardzo podoba i w pocz±tkowych edycjach zawsze go mia³em....A pachirisu bardzo mi siê przyda³ w Pokemon Ranger....
A Zangoose to taki Pikachu jak ze mnie tworca Digimonów
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
No i ewentualnie od niechcenia powiem ¿e lubiê Plusle. £adnie wygl±da. Ale no kto wpad³a na pomys³ ¿e Zangoose przypomina Pikachu
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Zag³osowa³am na Plusle. Bêdê jak jaki¶ noob, bo tylko ze wzglêdu na wygl±d i play cosplaywe wzglêdem tego pokemona c:
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.