Jako i¿ jeden z redaktorów gazetki "podobno" chce odej¶æ, a drugi ma ban na komputer nie wiadomo na ile, wiêc og³aszam wszem i wobec I oficjalny nabór na redaktora gazetki.
Zg³aszacie siê piszcz±c mi na PW wiadomo¶æ o tre¶ci:
Cytat:
1.Ocena z J.Polskiego.
2.Znajomo¶æ Gramatyki.
3.Dlaczego ja?
W odpowiedzi wy¶lê wam trzy tematy, z którego wybierzecie jeden i napiszecie materia³, który wysy³acie ponownie do mnie i spokojnie czekacie na wyniki.
Na zg³oszenia czekam do 5 maja -> ¶rody, wyniki podam dwa dni pó¼niej.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ja mam tylko takie ma³e pytanie. Na co wam wiedzieæ oceny z polskiego? To nie jest wymierna informacja. Kto¶ mo¿e byæ bardzo zdolny i chodziæ do bardzo dobrej szko³y, przez co ma s³abe oceny, kto¶ inny maj±cy bardzo ma³e umiejêtno¶ci i chodz±cy do s³abej szko³y bêdzie mia³ 5. Gdzie tu logika? Wiem, ¿e siê czepiam, ale...
@down
a niby gdzie jest tak napisane?
Ostatnio zmieniony przez mara 2 Maj 10, 19:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.