Witam, wiêc na pocz±tek zaznaczê ¿e po przeczytaniu poradnika opublikowanego przez pana Kojota,
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=630
Nadal jednak nie mogê poradziæ sobie z wymian±, a próbujê pomiêdzy dwoma wersjami firered.
Nie odpowiada mi tylko jeden mankament, otó¿ kolega, opisal tam zmiane koñcówki sava, Sg1 na Sg2, a normalna nazwa sava mojej gry wygl±da tak:
"Pokemon Fire Red (PL)1.sgm
wnioskowa³em wiêc z tego ze zmieniê na sgm2, lecz pomimo tych prób, nie powiod³o siê. proszê o pomoc i kontakt ze mn± :>
Pozdrawiam i z góry dziêkuje
Ehh, muszê nagraæ filmik (=.=)
FIRE RED.SGM.SG1 FIRE RED 2.SGM.SG2
nie wychodzi takim sposobem zrób tak;
Odpalasz 2 Vba.
Wchodzisz i zaznaczasz Wireless Adapter.
SPrawdzasz porty czy sa takie same.
Na jednym wchodzisz z zakladkê Server i naciskasz start. Kopiujesz / przepisujesz IP które tam jest i na 2 wchodzisz w zak³adkê (client)
Teraz wpisujesz to samo IP i jak po³±czy na jednym odznaczasz. " Pause when inactive window. " b±d¼ zaznaczasz.
UWAGA! BARDZO Czêsto dziej± siê takie rzeczy jak;
Wychodzisz z roomu ERROR. Wtedy za³adowujesz przez grê i wchodzisz przez grê. Je¶li siê nie zapisa³o na tym roomie, za³adowujemy drugi vba i robimy to co wy¿ej.
tak, kolego Kojot, ale ja nie mogê wgl wej¶æ do tego roomu :/ pisze mi abym zaczeka³, czekam czekam i czekam... i nic
[ Dodano: 3 Maj 10, 00:24 ]
Uda³o mu sie wymieniæ i jestem wdziêczny, obydwaj mi pomogliscie, i obydwu wam chce daæ reputa, lecz jestem nowy na tym forum i nie mam pojêcia jak to zrobiæ
[ Dodano: 3 Maj 10, 00:25 ]
Juz dalem, jeszcze raz dziêki
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.