Miltankom jako¶ nie przeszkadza³a twoja obecno¶æ. Zachowywa³y siê jakby ciê tu nie by³o, przez co parê razy na ciebie wpad³y przemieszczaj±c siê. Jednakowo¿ znalaz³e¶ jakiej¶ miejsce gdzie te krowy nie mia³y dostêpu. Miltanki jednak chyba ciê nie lubi³y, bo zawsze kiedy zamyka³e¶ oczy, która¶ z tych wypasionych krówek zamucza³a. Po paru minutach znudzi³a im siê ta "zabawa" z tob± i posz³y spaæ. Mog³e¶ ju¿ bez przeszkód usn±æ, a wiêc to zrobi³e¶. *Ziew*
Obudzi³e¶ siê wczesnym rankiem, by³o jeszcze ciemno na dworze, wiêc tak na oko mog³a byæ 5. Twój meditite stró¿owa³ chyba ca³± noc nad tob±. Taki pokemon to skarb, jednak nie czas na komplementy, gdy¿ trzeba siê zbieraæ. Mia³e¶ czas do szóstej, wiêc spokojnie mog³e¶ wybraæ trasê, któr± zamierzasz pod±¿aæ. W twoim pokenavie by³a zaprogramowana mapa ca³ego Johto. Warto siê wybraæ wcze¶niej, gdy¿ pó¼niej patrole oficer Jenny mog± utrudniæ wydostanie siê z tego miasta. Twój meditite by³ bardzo zmêczony i jako¶ wlaz³ do swojego pokeballa. Nagle us³ysza³e¶ g³o¶ne wycie i bynajmniej nie by³y to miltanki, jak mo¿na by³o siê spodziewaæ. Wyjrza³e¶ przez ma³± dziurkê, która znajdowa³a siê w drzwiach stodo³y. Zobaczy³e¶ a¿ 10 oficer Jenny, które sta³y z broniami w rêce wycelowanymi w dom Johna. Jedna z Jenny trzyma³a z w rekach megafon i mo¿na by³o us³yszeæ co¶ o jakim¶ morderstwie i ucieczce. Wiadomo by³o o co chodzi, lepiej uciekaæ. Tylko jak?
++++
wiem ¿e s³abo, ale dawno nie pisa³em
Ciekawe czy siê sprawdzi
Zaniepokoi³em siê tym widokiem. Pomy¶la³em przez chwilê, ¿e mo¿e lepiej wyj¶æ, przecie¿ nic mi nie zrobi±, bo ja ze ¶mierci± mego ojca nie mam nic wspólnego. Ale tylko ja to wiem, mo¿e nie bêd± chcieli mi wierzyæ... rozmy¶la³em, ale nie czas na rozmy¶lanie przecie¿. Zacz±³em siê rozgl±daæ.
- Co teraz? Co teraz? - mówi³em sam do siebie i nerwowo chodzi³em po stodole - A no jasne. John przecie¿ mówi³ o jakim¶ tajnym wyj¶ciu... - zacz±³em szukaæ tego wyj¶cia - przecie¿ musi ono gdzie¶ tu byæ, ko³o snopów siana - doda³em i szybko pobieg³em w stronê snopków. Gdy znalaz³em ju¿ przej¶cie szybko i bez zastanowienia wczo³guje siê do przej¶cia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.