POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
29 Marzec 13, 06:24
Icamer rusza w podró¿ dooko³a Hoenn... itp. czyli...
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 28 Kwiecieñ 10, 11:03   

Taaak, a ja ci jeszcze wiszê nagrodê za konkurs z okazji ferii :D
---------------------------
W ¶rodku znale¼li¶cie 3 Dusk Balle, 3 Full Heale, 500 jenów, Dusk Stone, Pokeball, który siê rusza³ i karteczkê. T± ostatni± wzi±³e¶ do rêki i rzuci³e¶ na ni± okiem.
Anonim napisa³/a:

Aaronie Yugi, obserwowa³am twoj± walkê i muszê przyznaæ, jeste¶ obiecuj±cym trenerem, dlatego postanowi³am ci daæ swojego Shiny Misdreavusa. Jest on na levelu 6, a jego ataki to Growl, Psywave, Spite I Double Team. Uwa¿aj, uwielbia uciekaæ.
Mam nadziejê, ¿e kiedy¶ siê z tob± zmierzê...
Do zobaczenia.

Ty i Sumo jeszcze przez chwilê wpatrywali¶cie siê w kartkê, a ¿ w koñcu twój kumpel przerwa³ t± ciszê.
- No, no, chyba masz jak±¶ fankê... - za¿artowa³.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 28 Kwiecieñ 10, 11:59   

- Zielone? Dobra, biorê to wszystko, a na przysz³o¶æ nie siadaj na moich pokemonach SUMO! - powiedzia³em marz±c o poznaniu tej "fanki"
- Dobra, poki trenuj±, co teraz zrobimy?

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 28 Kwiecieñ 10, 14:56   

- Hm... Chyba to wzi±³em, ale nie jestem pewien... - Twój kumpel zacz±³ szukaæ czego¶ w plecaku. Po chwili wyci±gn±³ lekko pogiêt± taliê kart i u¶miechn±³ siê lekko.
- To gramy w co¶, czy ustawiamy domki z kart? W moim plecaku powinna byæ jeszcze jedna talia, wiêc w razie co, mo¿na dobraæ. - rzuci³ do ciebie - Albo mo¿emy zrobiæ kolacjê, tylko ognia zbytnio nie mamy.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
  Wys³any: 29 Kwiecieñ 10, 11:37   

- Patrz za siebie, torchic rozpali³ ju¿ naprawdê du¿o trawy. Makao? - powiedzia³em z lekkim przera¿eniem na twarzy, ale jednak staraj±c siê by nie mo¿na tego by³o odczuæ po g³osie.
------------------------------------------------
Dobra, przykro mi lubiê ciê i w ogóle, ale ty robisz gry odwrotnie jakbym chcia³ ja. Spokojnie, z wymiany masz ode mnie Kojota xD . W ka¿dym b±d¼ razie ja przez 140 postów raptem zd±¿y³em powykluwaæ jajka, i wbiæ dwóm po 60% lvl, kiedy Kojot przez 180 postów ma http://pokecollect.net.pl...p?p=36872#36872 czyli wielki sk³ad z wieloma ewolucjami i odznakami. Dobrze piszesz, ale ja mam inny styl <szybszy> ¿egnaj :( :( :( Mi³o mi siê gra³o

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 5 Maj 10, 15:34   

Tak, ja ciebie te¿ ¿egnam...
Tylko jednego nie rozumiem - np. taki Nenloth, który sam prowadzi takie szybkie gry nie jêczy jako¶, ¿e jest za powolno, ale dobra, rozumiem, ¿e nie wszystkim siê podoba to samo :)
Jakby opiekun PBF-u móg³ - temat do archiwum czy tam do kosza...

Pewno, ¿e by móg³. Temacik w archiwum :o.

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Ostatnio zmieniony przez Legends 5 Maj 10, 17:19, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: