POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Maj 12, 05:32
"Jak zrobiæ balla?"
Autor Wiadomo¶æ
Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Do³±czy³: 25 Sty 2010
Sk±d: Sprzed monitora...
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 20:45   

Kiedy rzuci³e¶ pokeballem w napastnika okaza³o siê, ¿e nie jest to pokemon. Kulka odbi³a siê z g³uchym trzaskiem od g³owy i najprawdopodobniej wyl±dowa³a na pod³odze.
- Ahhhh... - Us³ysza³e¶ westchniêcie. - Gdyby¶ siê nie obudzi... - Przeciwnik zacz±³ zdanie, ale przerwa³ gdy spad³ na nniego grad twoich ciosów. Nieprzyjaciel upad³ na pod³ogê, uderzaj±c o ni± z hukiem. Nó¿ wyl±dowa³ tu¿ przy tobie. Nagle drzwi pokoju siê otworzy³y i wesz³a siostra Joy.
- Co tu siê dzieje? - Spyta³a zapalaj±c ¶wiat³o. - O mój Bo¿e! - Krzyknê³a widz±c ciebie stoj±cego nad cia³em mê¿czyzny. Po czym wybieg³a z pomieszczenia. Po chwili zauwa¿y³e¶, ¿e z g³owy twojego oponenta wyp³ywa krew. Odtwarzaj±c sytuacjê dosz³e¶ do wnioski, ¿e upadaj±c musia³ uderzyæ g³ow± o balla, który le¿y teraz tu¿ przy drzwiach. W tej chwili obudzi³y siê twoi podopieczni, którzy starali siê poj±æ to co tu zasz³o. Wingull zeskoczy³ z ³ó¿ka i podrepta³ do denata, po czym zacz±³ tr±caæ go dziobem. Po chwili spojrza³ na nó¿, a nastêpnie zerkn±³ na ciebie z mieszanymi uczuciami. Niestety nie mia³e¶ czasu, by mu cokolwiek wyt³umaczyæ, bo w drzwiach pojawi³ siê inspektor Kowalsky.
- Co tu siê sta³o do cholery? - Powiedzia³, po czym podszed³ do cia³a, zbada³ puls, którego ju¿ nie by³o. Zdj±³ kapelusz i uczci³ ¶mieræ minut± ciszy.
- Ch³pocze, musisz mi opowiedzieæ o tym ca³ym incydencie. - Zwróci³ siê do ciebie. - Lepiej nie pomijaj ¿adnych szczegó³ów. - Doda³ po chwili.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 20:58   

- Nie pomijaæ ¿adnych szczegó³ów? Okej, no to zacznijmy od pocz±tku. Siedzia³em sobie tutaj spokojnie, w³a¶ciwie spa³em na krze¶le. Zastawi³em pu³apkê z brzêcz±cych puszek, ¿eby nikt mnie w nocy z zaskoczenia nie napad³. Gdzie¶ tak niedawno (w³a¶ciwie to przed chwil±), us³ysza³em trzask, który mnie obudzi³. Ten kole¶ sta³ nade mn± z no¿em w rêku, ¶wieci³ mi latark± po oczach. Jego zamiar by³ jeden, zabiæ.
Poniewa¿ mia³em przy sobie tylko: Lureball, oraz dwa apricornowe (niedorobione jeszcze, swoj± drog±), rzuci³em mu w g³owê Lureballa, ¿eby upad³ i siê odczepi³. Doda³em cios, bo jeszcze trzyma³ siê na nogach. Marnie by by³o, gdybym nie zareagowa³... Najprawdopodobniej teraz by pan przes³uchiwa³ tamtego cz³owieka, nie mnie. Dziwnym trafem losu najwidoczniej upad³ g³ow± na tego balla. Nó¿ mu wypad³ z rêki, nawet go nie dotyka³em. Mo¿ecie sprawdziæ odciski daktyloskopijne. Potem wymamrota³ co¶ w stylu "gdyby¶ siê nie obudzi³..." no i... Chyba umar³. Nie da siê go reanimowaæ?
- Wyja¶niam, pytam, patrz±c na reakcjê Kovalskiego i Wingulla. Mam nadziejê ¿e to porz±dny kraj i nikt mnie tu nie we¼mie za z³odzieja i mordercê x_X.
- Tak w ogóle, to kto to by³? I chyba nie chcecie mnie przymkn±æ, nie? Jest taki przepis o dzia³aniu w celu obrony koniecznej, nieprawda¿? Chyba mi pan ufa? - Pytam inspektora patrz±c, co wyci±ga z rêki. Mo¿liwo¶ci jest wiele: pistolet, kajdanki...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: