Mam tak na opak zaplanowane pytania do wywiadów i tematy :
Kod:
Wywiady V.2 !
Tematy :
1. Wiosna
2. Majówki, wagary i wycieczki !
3. Koniec roku szkolnego
Pytania :
1 :
Wiosna, wiosna, wiosna. Temperatura siê podwy¿sza, ro¶liny zaczynaj± siê przebudzaæ, ptaki wracaj± z ciep³ych krajów,
a) a czy ty lubisz tak± porê roku jak wiosna, czy jednak wolisz inn± ?
b) Za co j± lubisz ? (Porê roku)
c) Jak my¶lisz, jaki jest najwiêkszy minus wiosny ?
d) Je¶li temperatura siê podwy¿sza, to ludzie czê¶ciej wychodz± z domów na dwór np. aby pograæ w pi³kê na¿n± czy co¶. Czy ty te¿ zmieni³e¶/³a¶ swoje dotychczasowe zachowanie i zacz±³e¶/³a¶ wychodziæ czê¶ciej na dwór ?
e)
2 :
Razem z wiosn± id± te¿ ,,sezony'' na wagary, wycieczki, majówki, itd.
a) Czy ty uczestniczysz w przynajmniej jednym z wcze¶niej wymienionych ,,wypadów'' ?
b) Jak oceniasz Wagary ? Czy jest to dobrem, z³e, a mo¿e dobre, ale bez nadu¿ywania.
c) Czy zaplanowa³e¶/³a¶ sobie ju¿ jak±¶ wypad za miasto z kolegami, b±d¼ kole¿ankami w czasie wolnym ?
3 :
Je¶li ju¿ zaczêli¶my rozmawiaæ o wio¶nie, to te¿ trzeba by by³o poruszyæ temat koñca roku szkolnego, który zbli¿a siê coraz to wiêkszymi krokami. I teraz w³a¶nie pojawia siê chyba najczê¶ciej wypowiadane pytanie :
a) Czy bêdziesz siê uczy³ do koñca, cze jednak spoczniesz na laurach ?
b) A tak poza tym, to jak dotychczas idzie ci w szkole ?
c) Za czym najbardziej bêdziesz têskni³ podczas wakacji ?
d) Jak zamierzasz spêdzaæ wakacje
Czy kto¶ z was pomo¿e mi w dodaniu, lub odjêciu czego¶ ?
P.S.
I tak sposób w jaki zapytam siê czego¶ zostanie zmieniony !
To co napisa³em wcze¶niej, to nic innego jak taki szablon, aby nie zapomnieæ siê o co¶ zapytaæ xP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 28 Kwiecieñ 10, 11:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiosna wiosna jest dobra i nic nie trzeba zmieniaæ ...
Wagary:
Mo¿e by dodaæ podpunkt d)A co my¶lisz o dniu Wagarowicza (Ta to chyba jest bez sensu)
a do koñca roku roku:
d)Jak zamierzasz spêdzaæ wakacje
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Mam tak na opak zaplanowane pytania do wywiadów i tematy
Dobrze to okre¶li³e¶...na OPAK...bo co to za pytania ? Mo¿na by³o zapytaæ o ulubion± pokegrê/sezon anime, czemu siê w ogóle lubi graæ w Poki, czemu siê jest na PC itp.
Ale takie ogólne pierdo³y ? Co to za tematy ? Okej, 1-2 pytanie w takim stylu, ale nie ca³y wywiad na tym oparty...ludzie, zaraz padnê jak tak czytam te "genialne" wymys³y.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.