POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Kojot
3 Maj 11, 21:01
Ktory lepszy

Ktorego byscie wybrali :
Squirtle
18%
 18%  [ 7 ]
Totodile
32%
 32%  [ 12 ]
Mudkip
24%
 24%  [ 9 ]
Piplup
24%
 24%  [ 9 ]
G³osowañ: 37
Wszystkich G³osów: 37

Autor Wiadomo¶æ
Malp@ 
Gapa, gubi PokeBalle
lol

Do³±czy³: 23 Mar 2010
Sk±d: Jaworzno
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 13:35   Ktory lepszy

Który pokemon typu wodnego jest dla was lepszy do teamu , nie wiem którego wybraæ.

Sygnatura użytkownika
malp@ rzadzi

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 13:54   

mo¿e jeszcze dorobisz o evko eevee albo buryego?

a jak nie wiesz którego wybraæ to po CHU robisz temat? NABITKA!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Malp@ 
Gapa, gubi PokeBalle
lol

Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:06   

Chce zobaczyæ, który z nich otrzyma najwiêksz± ilo¶æ g³osów i tego wybiorê do mojego teamu.

Sygnatura użytkownika
malp@ rzadzi

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:14   

a wiesz co to ryzyko? na tym polegaj± gr±, jak ciê ci±gn± jak po sznurku, to to nie jest gra a video które odpalasz ¿eby robiæ jak dyktuj± inni.

@topic:

Jakby¶ Da³ Floatzela to mo¿e by usz³o, ale tak :/ jestem zmuszony do Piplupa, Empoleon daje pod koniec ile wlezie

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Malp@ 
Gapa, gubi PokeBalle
lol

Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:18   

A sk±d mogê wzi±æ Floadzela, Buizela

Sygnatura użytkownika
malp@ rzadzi

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:32   

w HG/SS za cheatami/pokesav'em, albo z Shinohh Sound ( po lidze i chyba przed s± audycje Shinoh Sound, je¶li nastawisz radio na tê stacjê to spotkasz poki z Shinoh, w tym Buizela, lvl/25 i masz Floatzela)

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:37   

HG/SS? Wybór jest chyba jasny i jedyny. Suicune. Wszêdzie cie wpuszcz± z nim, a jest najbardziej potê¿ny. Có¿ za problem? Je¶li nie wiesz, to wykorzystaj parê stron, np. PokeSerwis, Serebii, Valhalla, Psypokes... Wyboru jest od groma, wiêc po co zadajesz takie gówniane pytanie...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:42   

nen, ch³opie i duszo bratnia, w koñcu kto¶ kto mnie popiera!

ja idê w ka¿dej grze na ¿ywca, lecê z ka¿dym pokiem po kolei a¿ jeden mi siê spodoba, ja mam w HG/SS Floatzela ( z Pokesav'a), i baaardzo mi siê podoba, wygodnie siê nim gra, w platynie te¿ go mam, bardzo wygodny po.

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:45   

Vaporeon.
DAjesz mu taki movesecik; Ice Beam, surf, Protect / Toxic, (breed) wish i dobry Healer. Naturka chyba Timid bêdzie najlepsza lub Modest. Evy rozstawiasz: 100 SP Def, 100 Def, 200 Sp Atk i 110 Speed.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 10, 14:59   

Taki Vapcio to straszne gówno.

Surf- po co nam takie cu¶? Na 71 mamy Hydro Pump. Zdecydowanie lepsze. A Malp@ i tak wbije do 100, ¿eby pokazaæ, ¿e jest koks. ¯art...
Dobry Healer/ Wish- My¶lê, ¿e mo¿emy to zaminiæ na o wiele porêczniejsze Rain Dance, dla Vapcia. I tak jest Water Absorb, wiêc tym mo¿emy leczyæ...
Water Pulse- dobry, bo przyda siê czasami Confusion.
Ice Beam- jest to dobry pomys³...

Do tego oczywi¶cie Mystic Water, no i EV pakujesz w Speed i SA.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: