1. Sk±d mo¿na pobraæ pokemon exploerd of sky ENG ? Szuka³em w uploadzie, ale serwer MEGAUPLOADU nie pozwala mi pobraæ nic z tej strony.
2. Proszê o kody do tej gry ( i kod do aktywacji cheatsów je¶li jest potrzebny) na :
- riolu
- dratiniego
- umbreona ( wszystkie do dru¼yny )
3. Co zrobiæ ¿eby jako startera mieæ cyntaqila ?
da siê mieæ cheaty na takiego i takiego startera i partnera(2x skarmory ale zabawa *o*) moge ci je daæ jak znajde(czyt. do edicie lub jak co¶ napiszesz w next po¶cie :p)
gra ( mo¿liwe ¿e ¿e przekroczye³¶ limit pobrañ, dlatego nie mo¿esz pobraæ, odczekaj trochê)
do wyboru do koloru
co do startera:
pisze siê cyndaquil'a
jak go dostaæ? dobrze odpowiedzieæ w te¶cie osobowo¶ci
http://www.serebii.net/dungeon2/naturetest.shtml
pytania do testu(nie wszytskie wystêpuj± w EoS, te pytania s± g³ównie do EoT i EoD)
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Dziêki. Mam tylko problem z zapisem (dzia³a tylko save z przed przyst±pienia do gildii ). Czy t± grê mo¿na ¶ci±gn±æ gdzie indziej (tak ¿eby siê zapisywa³a)? Bo nie chcê zmieniaæ emulatora z NoGBA na inny.
ma³p@, nic nie wiesz o PMD jak nie gra³e¶, idzie zapisaæ, PMD:EOT'a przesz³em ca³ego bez ¿adnego save error'a
@topic:
czytaj dok³adnie WYT£USZCZONY DRUK w temacie pod has³em.
[b]S± problemy z zapisywaniem gry, pracujê nad tym.
Mo¿liwe ¿e to tylko u mnie wystêpuj± te problemy.
Zaleca siê odplanie gry na DeSume i Ideas'ie! [/b
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
no to dziwne, bo mi w blue nie chodzi, zreszt±,
piter3755
sprawdzam w³a¶nie IdeaS'a, zaraz powiem czy zapisuje
Sygnatura użytkownika
Acha siê pisze razem, pozatym, to s± info o emulatorze, a nie zapis.
chyba ci chodzi³o o VBA
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.