Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 24 Kwiecieñ 10, 12:56
Muszê ci to napisaæ. Od teraz musisz pisaæ w czasie tera¼niejszym.
-Pomogê wam, pójdzie szybciej.Powiedzia³ Patryk
Poszli¶cie do hotelu, by³ tak samo spokojny jak przedtem.
Ka¿dy Wielkanoc spêdza³ w swoim pokoju. Nie chcia³o im siê nawet wyj¶æ na spacer.
-Dobrze to idziemy sprz±taæ.Za¶mia³a siê Kamila.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Te¿ Ci muszê napisaæ, ¿e musisz pisaæ przynajmniej 3 linijki Ja siê staram d³u¿sze posty pisaæ, a ty masz to g³êboko w dup...
-No, a co przed chwil± powiedzia³em. Wiem, ¿e idziemy sprz±taæ, tr±bimy od tym od kilku minut - wchodzê na górê chc±c mieæ sprz±tanie jak najszybciej z g³owy, aby móc wyruszyæ do Orehburgu w którym Kamila, mam nadziejê, zdobêdzie swoj± pierwsz± odznakê. Bêdzie jej trudno, ale z Venusaurem nie powinno byæ ¼le. Luxio mo¿e na nie wiele siê przyda, ale jako¶ powinien pomóc, chyba nie jest a¿ taki s³aby, ¿eby przegraæ od razu, nawet z typem dwukrotnie silniejszym od siebie.
Teraz zaczynam rozumieæ bezsens gry - ja mam Charizarda, Kamila Venusaura, a Patryk Blastoise'a. W dodatku moje Pokemony ewoluuj± w nadzwyczaj szybkim tempie i maj± wysokie levele choæ to pocz±tek gry. Wiêc ju¿ rozumiem, co mi nie kuma³o.
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 26 Kwiecieñ 10, 15:54
-No dobra dobra smutasie.Za¶mia³a siê Kamila, której od razu zblad³ u¶miech z twarzy. Patryk podszed³ do zlewu, nala³ ciep³± wodê i czeka³ na brudne naczynia.
-Masz Patryk, to dla ciebie.Powiedzia³a Kamila podaj±c mu brudne naczynia. Powiedzia³a mu co¶ jeszcze na ucho i odesz³a powycieraæ kurze.
-Tatitatam.Nuci³ sobie pod nosem Patryk, koñcz±c zmywaæ naczynia
-Ok, skoñczy³amPowiedzia³a Kamila
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Jak mo¿na w jednej chwili skoñczyæ wycieraæ kurze ??? Jakby¶ napisa³, ¿e po kilku minutach Kamila powiedzia³a, albo co¶ by³oby spoko.
Wybacz ale rezygnujê z naszej gry. Czujê, ¿e jest robiona po prostu na si³ê. Czasem pocz±tkuj±cy PBFiak, móg³by my¶leæ, ¿e to ja jestem twoim Mistrzem Gry, bo pouczam Ciê. I nie denerwuj siê, ¿e mam jakie¶ specjalne wymagania, bo mam normalne, podstawowe - jako MG by¶ siê czasem wysili³ z d³ugim odpisem, móg³by¶ pisaæ sensowniejsze posty, bo ja mam rozumieæ, a nie domy¶laæ siê co piszesz. Poza tym, to co napisa³em w poprzednim po¶cie - ka¿dy mój Pokemon to ostatnie stadium ewolucyjne choæ jestem zaledwie z Jubilife. Mo¿e chcia³e¶ mi specjalnie dogodziæ, ale dziwna jest gra maj±c na pocz±tku Charizarda, Lucario, Staraptora.
Mam nadziejê, ¿e rozstañmy siê bez bólu i p³aczu.
Mo¿e kiedy¶ znów dam Ci szansê, ale teraz na to nie licz - wiele rzeczy musisz zmieniæ w grach, przede wszystkim d³ugo¶æ odpisu - lepiej jest napisaæ po 5 godzinach d³ugi wyczerpuj±cy odpis ni¿, po 2 minutach 1 linijkowy pisz±c, ¿e nie masz weny. Wtedy wystarczy przeczekaæ, a jak wena wróci napisaæ ciekawy i d³ugi odpis.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.