POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:41
Ketchupu siê najad³em i na Dratini napad³em!
Autor Wiadomo¶æ
Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 15:42   

Dostaniesz go jeszcze w tym mie¶cie. S³uchaj, przejrzyj odpisy ró¿nych ludzi z PC. Czy wiêkszo¶c z nich pisze jedno-linijkowe odpisy? W±tpiê...
---------------------------------------------------------
Twoje pokemony przytaknê³y. Wskoczy³y na krzese³ka i usiad³y wygodnie przy stoliku.
Twój brzuch tak¿e dawa³ ju¿ we znaki. Spogl±dasz na ludzi w knajpie. Jakie¶ ma³¿eñstwo zamówi³o sa³atkê greck± i ogromnego kurczaka. M±¿ odlatywa³ ju¿ na stole, a zona ledwie mêczy³a ostatnie skrzyde³ko. W k±ciku dla pal±cych siedzia³a jaka¶ pani w srebrnych w³osach, pal±c fajkê z której wydobywa³ siê srebrnoszary dym. Jak tam musi ¶mierdzieæ! Przy oknie siedzia³a grupka 6-letnich dzieciaków, podekscytowanych tym, ¿e mog± sami zamówiæ co¶ do jedzenia w barze. Reszta ludzi to byli urzêdnicy, którzy mieli przerwê na lunch. W nastrojowym k±ciku siedzia³y 2 ³adne dziewczyny, plotkuj±c i ¶miej±c siê. Jacob wyszed³ zza zaplecza, pytaj±c siê czy podaæ ci 4 cole i jakie sosy dorzuciæ. Dziewczyny spojrza³y siê k±cikami oczy na muskulaturê twojego czarnow³osego kuzyna i westchnê³y zalotnie.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 17:34   

- Bardzo proszê... - odpowiedzia³em mu. - Pssst... tamte dziewczyny siê na ciebie dziwnie gapi±... - to doda³em szeptem. Pewno ma wielkie powodzenie u dziewczyn. Takiemu to dobrze. A ja? Jaki¶ chuderlak. I nie jestem za ³adny.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 15:08   

Jacob obróci³ sie i spojrza³ na dziewczyny. U¶miechn±³ siê do nich i pomacha³. One mu odmacha³y. -Widzisz brachu?? Takie ¿ycie, chodzisz na si³owniê, pakujesz, a potem masz w ³eb lasek!- powiedzia³ do ciebie siêgaj±c z baru cole i sosy.
Twoja pizza juz sz³a. By³a wielka, pachn±ca i apetyczna. Od razu zabrali¶cie sie do jedzenia. Twoje poki mia³y uciechê. Jacob wyciagn±³ z kieszeni Iphone. Ciebie zamurowa³o.
-Kurdê, muszê sie pozbyæ tego Iphone'a. Ale nikt go nie chce bo za drogi. Jestem zrezygnowany...- powiedzia³ Jacob.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 15:30   

- Wiesz co... za ile by¶ go sprzeda³? Bo ja w³a¶nie takiego szuka³em. - zapyta³em siê go. Ale fart! A ja na brak kasy zbytnio nie narzekam. Chyba. Ta pizza jest pyszna! Uwielbiam tak±!

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 15:46   

xD
-----------------
Jacob spojrza³ na ciebie z nadziej±. Podniós³ do góry jedn± brew i rzek³
-DAM ci go pod jednym warunkiem. Bêdê twoim kompanem w dru¿ynie.
Otworzy³e¶ oczy ze zdumienia a kawa³ek pizzy utkna³ ci w gardle. £zy nape³ni³y oczy. Odchrz±kn±³e¶ popijaj±c col±. Riolu, Phanpy i Surskit przejê³y siê i wszystkie do ciebie dolecia³y.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 15:52   

- Ciekawe warunki stawiasz. No dobra. Poza tym samemu siê nudno podró¿uje. - powiedzia³em do niego ³api±c oddech. Nawet by³oby to ciekawe. Tak samemu? A w dwójkê? Te¿ pytanie.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 21:25   

Poxer, regulamin uleg³ nie du¿ej zmianie. PAMIÊTAJ! Teraz odpis piszesz w czasie tera¼niejszym.
-----------------------------
Twój czarno-w³osy kuzyn rozpromieni³ siê i wrêczy³ ci I'phone'a. Oniemia³e¶ z zachwytu. Czy¶ciutki, prawie nowiutki, elegancki sprzêcik. Leciutki jak piórko i dobrze dopasowuj±cy siê do d³oni. Twoje pokemony przygl±da³y siê telefonowi z najwy¿sz± uwag±. Poda³e¶ im twój nowy nabytek i bierzesz kawa³ek pizzy do rêki. Nawet ona nie ma ju¿ tak niebiañskiego smaku jak przed otrzymaniem cudnego Telefono-I'Podo-Internetu. Jacob wsta³ i zdj±³ fartuszek który mia³ na sobie. Ca³a knajpa siê na niego patrzy³a. On jednak ich zignorowa³ i znów wyszed³ na zaplecze.
Ty dopi³e¶ resztkê gazowanego, br±zowego napoju jakim by³a Coca Cola. Spojrza³e¶ przez szybê knajpki na ulicê miasta Jubilife. Brzozy, sosny i wi±zy ko³ysa³y siê jak w walcu, gdy w rzeczywisto¶ci targa³ je letni wiatr. Deszcz nie zacina³ ju¿ wcale, lecz niebo nadal by³o pochmurne. Spojrza³e¶ ponownie na swój team. Grali teraz w jak±¶ grê na I'phone. Doskonale siê dogadywali...
Nagle us³ysza³e¶ brzêczenie. Szybko wyjrza³e¶ przez okno. Dzwonki zawieszone na ¶cianie jakiego¶ domu zosta³y podbite przez wiatr. Ale czy na pewno tylko wiatr?!
Drzewa ugina³y siê teraz dostatecznie mocno aby mo¿na by³o stwierdziæ ¿e nadejdzie tornado. Co¶ prze¶mignê³o w k±ciku twego oka. Jaki¶ cieñ? Co¶ ma³ego ukry³o siê w koronie jednej sosny...

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 22:40   

Co to mo¿e byæ? Wchodzê na dwór i przygl±dam siê koñcówce drzewa. A poza tym wieje niemi³osiernie. A ja w krótkim rêkawku. No fajnie, nie ma to jak przezorno¶æ. Próbujê wej¶æ na rzeczone drzewo, w celu upewnienia siê co tam siedzi. Akurat u mnie z wchodzeniem na drzewa nie ma problemu. Kurde! A co z Pokami? Patrzê przez okno do restauracji.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 24 Kwiecieñ 10, 13:24   

Poxer! W³a¶nie o to chodzi! Brawo!!!
---------------------------------
Twoje pokemony chyba nawet nie zauwa¿y³y ¿e wyszed³e¶. Gra³y nadal na I'phone ca³kowicie oczarowane. O nie, tak dobrze to nie bêdzie...
Sosna na któr± wesz³e¶ ca³a obrasta³a ¿ywic± i na twoje nieszczê¶cie, ¶wie¿± ¿ywic±. Przyda ci siê potem prysznic aby uwolniæ siê od klej±cej substancji.
Zwinnie jak kot, ³apiesz siê nastêpnych ga³êzi aby odkryæ co by³o powodem wzniesienia siê tak potê¿nego wiatru. Nagle wyczu³e¶ co¶. To by³ POKEMON. Jego skóra by³a idealnie g³adka i zimna jak lód. Musia³ to byæ ogon. Kszta³tem przypomina³ ty³ wê¿a. Wokó³ ciebie uniós³ siê niebieski b³yszcz±cy py³ek.
Nagle czujesz jak ga³±¼ na której stoicsz wymyka siê spod twoich nóg.
Ogarnê³a ciê chwilowa fala przera¿enia a potem le¿a³e¶ ju¿ na chodniku jak placek po upadku z sosny. Ta istota przygl±da³a ci siê przez jaki¶ czas. To faktycznie by³ jakby w±¿. Niebiesko bia³y. Niedu¿y. W jednej chwili wiatr musn±³ ciê mocno i riolu by³ ju¿ przy tobie podnosz±c ciê na nogi.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 24 Kwiecieñ 10, 13:30   

Czy¿by Dratini? :) I w koñcu nadejdzie czas, gdy przepowiednia siê spe³ni.. "Kechupu siê najad³em i na Dratini napad³em!"
- O w mordê.... - jêkn±³em. Ledwo udaje mi siê wstaæ z pomoc± Riola. - Dziêki ma³y.. - mówiê do niego. Patrzê na drzewo, gdzie na szczycie wi³ siê tajemniczy stworek. Jest po prostu piêkny. Chyba spróbujê go z³apaæ. A niech to! Jak tam wej¶æ nie powtarzaj±c kraksy? Idê do restauracji. Muszê zebraæ my¶li. I szukam te¿ Jacoba. Mo¿e móg³by mi pomóc.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: