chêtnych proszê o Rejestracje i przy³±czenie siê do gry.
ahia...czyli nie powrót, tylko zakamuflowana reklama najzwyklejszego w ¶wiecie - i raczej kiepskiego - PBFa.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
i z Reklam by³oby wywalone, albo mo¿e ju¿ tam próbowa³ - a obecnie Reklama jest moderowana - XaroX zobaczy³, nie akceptn±³ , to teraz lud¼ okrê¿n± drog± próbuje wbiæ lina swojego dziada, na forum którego adres ma PageRank o zawrotnej warto¶ci 2.
Cytat:
A ja pokepolane polecam naprawde fajnie zrobione
taa....bo masz tam admina, i zrobi³e¶ im logo które i tak nie pasuje do domy¶lnego stylu, w którym jest ju¿ wgrane logo Pokemon, przez co te twoje siê nak³ada, ale nie do koñca, bo jest za ma³e i tak wysz³a szpetota. Za rady nie dziêkuj, ja sobie mogê pisaæ, a i tak wiem, ¿e wniosków nie wyci±gniesz. No mo¿e poza jednym - ten z³y Poke, nie doceni³ mojego wielkiego wk³adu i ciê¿kiej pracy na PokePolanie.
Fajnie, to s± zrobione fora z TOP3 + PBC które ma lay podobny do tego, jaki kiedy¶ mia³ PR. No, chyba ¿e doceniasz PokePolanê, za bardzo pokowe dzia³y typu : Stara elektrownia, Polana czy Wyp³ata. To bardziej pasuje dla for o elektrykach, czy o bankach {?} . No, i takich dzia³ów nie znajdziesz u nas, jaka szkoda. Mo¿e gdyby by³y, to by¶ napisa³ tutaj co¶ wiêcej ni¿ bezargumentow± rekomendacjê dla PkmnPolany ? Chyba spróbujê przekonaæ wy¿szego admina, o wprowadzenie takich dzia³ów jak na PokePolana. Od razu, przybêdzie tam takich fajnych userów jak ty.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
10 najbardziej aktywnych u¿ytkowników:
Legend(253)
No¿ kur...
Ja rozumiem, ¿e zadanie mo¿na zer¿n±æ. Ale 85,7% nicka - nie.
<g³o¶ny gwizd i gest Czerepacha z 28 odcinka>
WYJAZD MI ST¡D!
Btw. reklama nie tym dziale + reklama dziadostwa + reklama bez 30 postów... Przyjd¼ mi tu jaki¶ mod, plis.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.