POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:40
¦ledzi, Kradnie, Zakabluje...
Autor Wiadomo¶æ
Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 10, 18:41   

Afu¶, 5 linijek. PROZ¡.

Wypowiedzia³e¶ swoje my¶li, po czym poda³e¶ Spinarakom rêkê na zgodê. To znaczy, w cudzys³owiu. Bo ta zgoda by³a jednostronna. Spinaraki najwyra¼niej urz±dzi³y sobie tutaj kryjówkê, przynajmniej tak to wygl±da³o. Wszêdzie pajêczyny. Tylko szukaæ tutaj Ariadosa.
Jeden uderzy³ ¿±d³em w ³apsko. Na szczê¶cie w porê uciek³e¶. Niestety, z nog± nie by³o tak weso³o.
Po chwili nacisn±³e¶ stop± na jaki¶ guziczek. Cholera wie jaki. Spad³e¶, gdzie¶ g³êboko...

*plask*

A³ajæ x/. To bola³o... Le¿ysz sobie teraz spokojnie na jakim¶ podmok³ym terenie. Tak jakby... kana³y? Nie, kana³y nie s± tak gor±ce. Widaæ, ¿e jest tu naprawdê ciep³o. GOR¡CO! Jakby mia³ wulkan wybuchaæ!

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 10, 23:08   

- O kur..... - My¶lê i jednocze¶nie u¿ywaj±c swojej wyobra¼ni wyobra¿ê sobie samego siebie, prawie ca³kowicie zapadniêtego ty³kiem w dó³ w otworze na plecach Torkoala.
- Jestem trupem ? Umrê ? A mo¿e po³kn±³ mnie jaki¶ poke smok ? - Wymieniam bez koñca i do tego tak szybko, ¿e sam siebie zrozumieæ nie mogê.
- NIE ! TO NA STO % SMOK ! I w dodatku ziem...ny... - Ucich³em (sorry), bo w³a¶nie w tej chwili uzmys³owi³em sobie, ¿e jestem w beznadziejnej sytuacji, kompletnie beznadziejnej.
- Je¶li jestem tu, a nikt mnie nie zna.... i w dodatku.... ah. Jestem trupem. - Rozparzam swoj± sytuacjê, ale szybko przestanê, bo w koñcu, wiele mi nie zosta³o.

Nie czaje twoich przepisów x.X

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 10, 14:55   

Jak czego¶ nie czaisz to na GG. Wszystko jest jasne i oczywiste. Standardowe zasady.

No tak, sytuacja jest beznadziejna. Tylko ¿e zawsze jest jaka¶ deska ratunku. Zacz±³e¶ po omacku szukaæ wyj¶cia, bezskutecznie. Nawet je¶li istnia³o tajemne przej¶cie, to masz za ma³o czasu... Ciemne, szorstkie i wilgotne od gor±ca ¶ciany kana³u zaczê³y Ci ju¿ mocno doskwieraæ. W³a¶ciwie to nawet fakir by tutaj nie wytrzyma³...
Zaczê³o siê robiæ naprawdê gor±co. ¦ciany sp³ywa³y ju¿ strumieniami wod± (wrz±tek skropli³ siê, bo w kana³ach zimno by³o kiedy¶). Bardzo silne krople wrz±tku spada³y Ci na kark, pora st±d zwiewaæ.
Znalaz³e¶ po ciemku latarkê, ma jeszcze trochê baterii. O¶wietli³e¶ korytarz, zacz±³e¶ biec w stronê s³oñca (yyy, nie. W stronê pó³nocn±, pomy³ka).
Gor±c coraz bardziej sp³ywa Ci na twarz, w³osy masz ju¿ doszczêdnie mokre. Ca³a akcja ma jeden plus: pierwszy raz od czterech lat jako-tako siê umyjesz.
Min±³e¶ ju¿ ¶cieki, korytarze, watahê Rattat, oraz powywalanych damskich bielizn (g³ównie biustonosze). Kto¶ chyba mia³ tu ciekawsze zajêcia, ni¿ spacerowanie po kana³ach. Nie mniej jednak jest dalej ciemno. Baterie gasn±...
Nadle zza zakrêtu wy³oni³o siê co¶. By³o ciemnawo, wiêc nie zauwa¿y³e¶ dosyæ wiele. Nie mniej jednak ¶wiat³o z pancernych krat (niedaleko by³y), ods³oni³y pe³en widok. Pokemon wygl±da³ mniej wiêcej tak:

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 10, 15:17   

- O kur.... - My¶lê w pierwszej chwili gdy stojê naprzeciw ,,przeciwnika''
- Z tego co widzê, by³em blisko z Torkoalem, ale jednak to jest inny pokemon... - Szepczê do siebie i ruszam z szar¿± na pokemona. Spróbujê unikn±æ wszystkich ataków, a nastêpnie przeskoczê bokiem, aby go omin±æ bez ¿adnych ran moich, jak i pokemona.
- Kiedy¶ kto¶ m±dry powiedzia³ :
Raz kozie ¶mieræ
Teraz rozumiem co mia³ na my¶li...
- My¶lê nadal biegn±c, bo do pokemona, zosta³o mi trochê mniej dystansu.
- .... a teraz, najprawdopodobniej ju¿ po mnie....
Chwila.... co robi³y tam te biustonosze i majtki ?!
- Rozpraszam siê, a dalszy ci±g wymy¶lisz ty ;P

Sygnatura użytkownika

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 10, 15:47   

No, tak jest dobrze :D .

No tak, to nie Torkoal. Ale nie wygl±da gro¼nie, wrêcz przeciwnie. Jednak duchotê urz±dza. A za to nale¿y siê mordoobicie.
Najpierw chwilê pomy¶la³e¶, Numel nabra³ niepewno¶ci. Widaæ, ¿e bardzo siê ba³. Do tego woda obok niego, zdecydowanie nie jego klimaty. Nie mniej jednak, goryczy ludzkiej nie da rady prze³amaæ.
Z zawziêto¶ci±, moc±, si³± i determinacj±, w walce o wolno¶æ, o spokój, o ¿ycie, ruszy³e¶ na "wroga". Ma³y Numel wystraszy³ siê, widaæ ¿e siê boi bardziej ni¿ ty. Gdy wyci±gn±³e¶ piê¶æ, malec zacz±³ piszczeæ. Tak g³o¶ne odg³osy nie stwarza³y mi³ej atmosfery. Przeciwnie, uszy wiêdn±.
Odsun±³e¶ siê trochê, ¿eby nie og³uchn±æ. Numel schowa³ siê w... nogach? Nie wiedzieæ jak siê nazywa, schowa³ g³owê w koñczynach. Pozostaje jeden problem. On jest tu sam, ma³y i biedy, czy jest z nim... MAMA?!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 26 Kwiecieñ 10, 16:21   

No có¿.... gra jako¶ siê nie klei³a, a ty okaza³e¶ siê ,,nieomylnym'' i upartym MG.
Takich na serio nie lubiê, a wiêc ¿egnam ciê mój drogi.
Narka, bezgraczowy Mg-usiu xP

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum