Jak wszyscy od x dni wiemy, by³ to kolejny przejaw kreatywno¶ci Daru, bardzo fajny zarazem. Ale nie teraz o tym mowa, kiedy kolej na pifora ( p4key ).
http://blip.pl/s/65756327
ja tylko powiem, ¿e wiem z autopsji, i¿ podj±³ dobr± decyzjê...chocia¿ powód jego decyzji jest dla mnie kiepski ( chcia³bym u¿yæ innego s³owa, ale... ).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Oj, to przez Vulpiego... Rev ¶mierdzi, niech zostanie zamkniêty, bo mam ju¿ go na prawdê do¶æ! Co tam jest fajnego? Nic. Collect jest lepszy, nawet moje forum!
Oj, to przez Vulpiego... Rev ¶mierdzi, niech zostanie zamkniêty, bo mam ju¿ go na prawdê do¶æ! Co tam jest fajnego? Nic. Collect jest lepszy, nawet moje forum!
Nie wiesz o co chodzi = nie udzielaj siê = nie b³aznuj.
Dlaczego ludzie gadaj± takie g³upoty, nawet nie wiedz±c o co chodzi?
@DOWN: Nie chcesz wiedzieæ, o co chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Legends 16 Kwiecieñ 10, 16:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
szymbar, swoim prymitywnym zachowaniem tylko siê o¶mieszasz. je¶li nie wiesz o czym mowa, to wyjd¼.
je¶li chodzi o sprawê Revivala to nie mam swojego zdania na ten temat. rzeczywi¶cie, forum by³o kiedy¶ wa¿n± czê¶ci± pps, jednak to, co dzisiaj siê tam wyprawia, przechodzi wszelkie wyobra¿enia.
Wyja¶nienie dla szymbar15, itp. go¶ci >> powód p.P4 : kiepskie oceny w 2 klasie gim. Oczywi¶cie powód g³upi moim zdaniem, bo liczy siê tylko ostatni semestr 3 gim. resztê mo¿esz lecieæ jak chcesz...
XaroX napisa³/a:
forum by³o kiedy¶ wa¿n± czê¶ci± pps, jednak to, co dzisiaj siê tam wyprawia, przechodzi wszelkie wyobra¿enia.
i nadal jest. Równorzêdnie z PoPLem, na którym jednak s± jakie¶ ambitne osoby, które wrzucaj± napisy do Anime ( dla mnie ble, ale ju¿ lepsze to ni¿ PBFowe spamowisko ), skany mangi, rozmawiaj± w sposób konstruktywniejszy o Anime ni¿
Cytat:
¿e Wake jest super
jak to ma miejsce u nas ( czasami, bo s± przeb³yski na poprawê). Nie wspominaj±c, ¿e na Revie jest najlepszy Uploader PPSu - AtoMan i ludzie z ¶rodowiska Forum ISY tam pisali o karciance...nawet podobno pañstwo Wysoccy kiedy¶ tam odwiedzili te forum ( wymiennie z p.Marzen± której Daru/AtoMan obja¶ni³ jak wej¶æ na Vall ). Jak równie¿ tam Pokemon_sensei wstawi³ fotki swojej mega kolekcji zabawek i unikatów z lat 2000-02.
KA¯DE ( no, znaczy siê TOP3 + kilka wybranych for ) forum na PPS jest wa¿ne, bo ka¿de wnios³o co¶, czego nie znajdziemy na innym, a nie jest w kategorii ogranego PBF. PC te¿. PBC ( dla niektórych niestety ) te¿. PR te¿. Mo¿e nawet takie PokoGame czy PokeLazure TE¯, bo to ¿e zepsuli kilka pomys³ów, nie znaczy, ¿e s± dnem totalnym ( nawet je¶li s±).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.