Pierwszy odcinek pokemonów obejrza³em jak mie³em 5 lat, by³ to ca³kowity przypadek. Kieszonkowe potworki bardzo mi siê spodoba³y i nie opó¶ci³em¿adnego odcinka, a¿ do koñca 4 serii. Niedawno odkopa³em swoje stere sprzêty (figurki, tazosy itp.) i przekona³em siê, ¿e od tego nie da siê uciec, wiêc w googlach wpisa³em s³owo "pokemon" i zabra³em siê za nadrabianie strat. Gdy ju¿ obejrza³em wszystkie odcinki jakie znalaz³em zabra³em siê za szukanie jakiego¶ forum o tej tematyce. Najpierw trafi³em na Valhale, ale nie zabawi³em tam d³ugo i w koñcu znalaz³e PokeCollect - najlepsze (moim zdaniem) forum o pokemonach
Gdy mia³em 8 lat zacz±³em ogl±daæ pokemony.Po roku zacz±³em zbieraæ karty i graæ w gry.Na pocz±tku nie mia³em pojêcia ,¿e gram w poki (wogule nie wiedzia³em o co chodzi) o¶wieci³ mie dopiero kolega.Gdy zrozumia³em o co biega kupi³em sobie Nintendo
DS i pokemon Diamond .Pó¼niej dosta³em pokemon Ranger.Gdy ju¿ znudzi³y mi siê obie gry zdecydowa³em siê na kupienie w ciemno Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Darkness.I wtedy zaczê³o siê szaleñstwo. Teraz chcê kupiæ sobie pokemon Platinum i my¶lê , ¿e gra bêdzie s³ó¿y³a mi do pokemon HG/SS.
[ Dodano: 1 Luty 10, 17:07 ]
Przepraszam ,¿e nie jest razem ,ale pomyli³em przycisk.
U mnie tak ¿e zacz±³em ogl±daæ film i zbieraæ ¿etony z cheetos , a potem kupi³em ds i zastanawia³em sie jak± gre kupiæ i zobaczy³em POKEMON i kupi³em i tak to dalej sz³o..
Dok³adnie to by³o 10 lat temu hahah;P. Wszystko przez tazosy, mia³em chyba najwiêksz± kolekcjê w przedszkolu to siê zacz±³em interesowaæ w tym kierunku i codziennie(chyba) ogl±da³em na Polsacie o 15:00. Po tym jakie¶ 4 lata temu postanowi³em pogrzebaæ o tym na internecie, tak trafi³em na forum Valhalli (nie wiem czy to by³a pierwsza czy druga ods³ona) ale siedzia³em tam trochê i tak mi zosta³o to przesiadywanie na pokeforach do dzi¶.
Ja poznalem pokemony gdy mialem zaledwie 4 latka ;d
Wszystko przez mojego brata bo on ogladal pokemony ja sie go spytalem co to a on (no co ) pokemony oczwysicie.I zaczalem z nim ogladac i mnie wciagnelo.Potem odzedziczylem kasety i gry po nim bo teraz juz go to nie intererere chociaz czasami jak gram to podchodzi i patrzy
Ja pozna³em, kiedy mia³em 7 lat, wiadomo tazoty z chipsów , ale naprawdê zacz±³em w tym "grzebaæ", kiedy mia³em lat 12 (nudzi³o mi siê i ¶ci±gn±³em sobie redy i goldy)
Pewnego dnia (nie pamiêtam kiedy)w³±czy³em TV i w³a¶nie lecia³y Poki.Potem kolega(tutaj znany jako RADX)gra³ w Silvery na GBA.Ja te¿ kupi³em GBA i po¿yczy³em od niego Silvery.Potem mia³a lecieæ seria Diament i Per³a i zacz±lem ogl±daæ.Kupi³em sobie nintendo DS i jeszcz Pokemon Pearl a potem trafi³em na to forum.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.