Ostatnio pewien user (tak, ty, wiesz o kim mówiê :P), poprosi³ mnie o kod do mojej sygny. No có¿, zdziwiony by³em. Dlatego postanowi³em, ¿e gdyby kto¶ chcia³ to mu pomogê.
Dlatego w³a¶nie otwieram t± fabrykê! Sprawa prosta: dajesz mi wszelkie dane, a ja tworzê ci gotow± sygnê (BBCODE use), któr± wkleisz do sygnaturki i gitara! Masz sygnê, dziêki której twój Majster Gry siê nie pogubi, a mi³a bêdzie dla oka :P (nie mówiê, ¿eby nie u¿ywaæ tematów z sygnami u MG).
Na razie oferujê dwa style sygnaturek:
Klasyczna: Dane Pokemona s± w jednej linijce, wszelakie ataki w drugiej, zajmuje stosunkowo ma³o miejsca. Bardzo ma³o grafik. Obrazki poksa s± animowanymi ikonami.Nie dysponujê aktualnie przyk³adem.
Szpanerska: Dane Pokemona s± roz³o¿one w trzech linijkach, wygl±da bardzo przejrzy¶cie. Czcionka jest ma³a, ale pogrubiona. Zawiera du¿o obrazków (ale bez przesady, jest limit 3500 znaków), z regu³y jest kolorowa (np. ataki ogniste maj± czerwony kolor). Przyk³adem jest moja aktualna sygna.
U NENLOTHA
Icamer Aaron (16)
Trener, Kolekcjoner, Detektyw
=========================================================================
Pokemony
Grumpig, Pokemon manipulator
Swoj± psycho-energiê bierze z czarnych pere³. Wykonuje dziwny taniec, aby przej±æ kontrolê nad wrogami.
Ataki:
Hypnosis
Psychic
Iron Tail
Confuse Ray
Grumpig czasem sobie przysypia.
-----------------------------------------------------------------------
Dragonite, Pokemon smok.
Jego inteligencja podobno jest równa ludzkiej.
P³eæ: Male
Ataki:
Outrage
Aeroblast
Earthquake
Fire Blast
Dragonite jest bardzo spokojny jak na tak± potêgê.
===========================================================================
ITEMS
10 POKEBALL
18 ULTRABALL
17 REVIVE
19 FRESH WATER
24 LAVA COOKIES
POKEDEX V5
POKENAVI
POKERADAR
POKETCH
U INAKI
Wsadzona na mediafire.com to z Microsoft word 2007. Jak co¶ popatrz do INAKU¦ DO SYGNATUREK!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Spinarak (shiny):
P³eæ: Samiec
Ataki: Poison Sting, String Shot, Scary Face, Toxic Spikes
Spinarak kocha wspinaczkê po swoich sieciach.
U Blue (<3 x2 )
Vulpix:
P³eæ: Samica
Ataki: Ember, Tail Whip, Sand Attack
Vulpixy sa bardzo wra¿liwe.
Do roboty!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Dane postaci:
Imiê i nazwisko postaci: Catty Evellyn Jones aka Eve Cat
Profesja: Czy¶ciciel
Dane Pokemonów:
Cytat:
Absol
Zdolno¶æ: Super Luck
Ataki:Scratch, Leer, Quick Attack
Ekwipunku siê nie doczyta³am :O
Dane towarzystwa:
Imiê: Kiro, Pokemon: Murkrow
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
[center]
[b]Imiê i Nazwisko:[/b] Catty Evellyn Jones aka Eve Cat
[b]Mistrz Gry:[/b] Byakurai
[b]Fucha:[/b] Czy¶ciciel (nie pytaj co to znaczy)
[b]Szmal:[/b] Du¿o zielonych.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.