Je¶li tak bêdziesz tak pisa³, to siê ¼le skoñczy, nie mam co napisaæ ...
Twoje rozmy¶lania nic nie da³y, jedynie traci³e¶ wa¿ny czas, bo w ka¿dej chwili mo¿esz zostaæ stracony. Twoje pokemony zaczê³y siê wierciæ w klatkach i je rozwaliæ swoimi ataki, jednak wszystko siê nie udawa³o. Klatki by³y zbyt mocne na s³aby ice beam czy aerial ace. Trudno siê patrzy³o na ich nieporadno¶æ. Szuka³e¶ jaki¶ przedmiotów dziêki którym mog³e¶ siê wydostaæ, jednak pod tob± by³ tylko beton, a obok ciebie ma³e ³ó¿ko, lustro, kran i pisuar... ciê¿ko bêdzie co¶ zrobiæ z tych rzeczy, a lepiej siê spieszyæ, gdy¿ na pewno co¶ z tob± zrobi±, a to nie bêdzie nic mi³ego.
Plutonio... wiesz, ale powoli (To znaczy, ju¿ dawno) zauwa¿y³em, ¿e ju¿ nie czujê tej gry. Mg jeste¶ ¶wietny, ale jednak co¶ mi tu nie pasuje, wiêc je¶li pozwolisz zakoñczê swoj± grê na tym etapie.
Wybacz je¶li ciê w jakikolwiek sposób urazi³em.
Narka.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.