Po uno, Allegro, DayCare i TC s± nieu¿ywane.
Po duo, jak ka¿dy mg robi inne taryfy toto nie jest fair.
Po trio, trzeba ustaliæ jakie¶ sensowne taryfy w DC, resztê w spokoju zostawmy.
Oferta Srebrna: Twój Pokemon otrzymuje 1 level up, za ka¿dy dzieñ w Day Care. Koszt za dzieñ wynosi 200$.
Oferta Z³ota: Twój Pokemon dostanie u nas dodatkowe trzy poziomy przez ka¿de dwa dni! Koszty s± niewielkie, jedynie 650$.
Oferta Krystaliczna: Ekskluzywna oferta niesie wiele korzy¶ci! Jeden z Twoich podopiecznych otrzyma a¿ 4 poziomy w trakcie JEDNEGO DNIA! Jednak¿e ma to te¿ swoje koszty, mianowicie 1200$ od dnia.
Oferta Szmaragdowa: Dwoje Twoich Pokemonów otrzyma po jednym poziomie ka¿dego dnia! Jednak¿e ze wzglêdu na du¿e zapotrzebowanie na karmê, cena wzrasta do 500$ dziennie.
Mo¿e by zrobiæ dzia³/temat z Adopcjami, gdzie co powiedzmy tydzieñ/dwa tygodnie pojawia³yby siê nowe oferty jakich¶ Pokemonów. Ewentualnie gracze mogliby oddaæ niechciane Pokemony do najpierw jakiego¶ tematu, a potem Pokemon zostanie przeniesiony do Adopcji
Imnho pomys³ nie najgorszy, ale oferta srebrna jest trochê zbyt "³atwa", wystarczy 1000$ i ju¿ 5 lvl.
Co do z³otej to jestem za 700$.
Krystaliczna good.
Co do szmaragdowej 450$.
Na to bym przysta³
A ja siê nie zgadzam, bo u mnie Lvle s± utajnione, :o.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Oferta Szafirowa: Je¶li nie martwisz siê liczbami, które pokazuje Twój Pokedex, mamy tak¿e specjaln± ofertê. Za niewielk± kwotê (zaledwie 1000$), Twój Pokemon zostanie pod nasz± opiek± na dwa dni. Prawdopodobne jest, ¿e po wizycie nauczy siê nowego ataku, b±d¼ te¿ bêdzie znacznie bardziej szczê¶liwy i chêtny do wspó³pracy, a jego si³a wzro¶nie. (efekty pobytu zale¿ne s± od mg).
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
A jak idziesz do sklepu to te¿ mówisz ¿e nie masz kasy?
Jak kto¶ ma jak±¶ nieznan± walutê (pozdro Xillor), to mg da jaki¶ kurs walut i przeliczy na dolce :P. Chyba.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.