-Potraktowa³e¶ go normalnie. To by³a walka pokemon. Surskit znalaz³a jego s³aby punkt.- odezwa³ siê cichy g³osik w twojej g³owie.
Westchna³e¶. W sumie co ciê to obchodzi³o.? Przeprosi³e¶ go i szczerze ¿a³owa³e¶ tej brutalnej walki, ale sam siê rzuca³. Poszed³e¶ na spacer w g³±b miasta.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Co racja to racja... Sekundê, czy ja gadam sam do siebie? - A tak w sumie, to gdzie Dawn? - Poszed³em jej poszukaæ. Albo potem pójdê co¶ zje¶æ.
Dawn sta³a przy jakim¶ sklepie z ciuchami mokn±c. Ty uda³e¶ siê do pobliskiej knajpy. Usiad³e¶ przy stole. Zdj±³e¶ kurtkê. I czeka³e¶ na kelnera. By³ on brunetem, o zielonych oczach... i... to by³ twój kuzyn! Jacob!!
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Ostatnio zmieniony przez Blue 25 Kwiecieñ 10, 14:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
-Max!! Ty m³ody wilko³aku!! Co tu robisz??- zapyta³ ¶ciskaj±c twoj± d³oñ.
Zaraz poda³ ci menu posi³ków i napojów..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
- A nic. Tak sobie zwiedzam ¶wiat. A poza tym trenujê Pokemony. - powiedzia³em wypuszczaj±c Riolu, Swinuba i Surskita. Przy okazji patrzê, czy w menu jest pizza.
By³a pizza taka jak lubisz. Jacob u¶miechn±³ siê. Mia³ 17 lat. By³ wysoki i umiê¶niony. O czarnych w³osach i mocno br±zowych w³osach. Ch³opak ³askawie spojrza³ na twój Team.
-Nie¼le Max, ja te¿ mia³em wyruszyæ w podró¿ pokemon pamiêtasz?? Ale pracujê w restauracji mojego ojca. Ech, chcia³bym siê wyrwaæ... Zaraz co chcesz do jedzenia???- zapyta³ wyrwany z marzeñ.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
- Pizzê Hawajsk±. I colê. Nie postawisz siê ojcu? - powiedzia³em do Jacoba. - W koñcu nie jeste¶ ju¿ taki ma³y. Chyba mo¿esz mieæ w³asne zdanie! -Biedak.
-Najlepiej by³o by uciec. I tak nie jestem z ojcem w najlepszych stosunkach. Miro, Pizza Hawajska i Cola!- powiedzia³ a potem krzykn±³ do kolegi przygotowuj±cego posi³ki. Jacob przegarn±³ w³osy i powiedzia³ ¿e zaraz przyjdzie. Patrzy³e¶ jak znika na zapleczu.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Szkoda mi go. A jest taki fajny... pomy¶la³em. - Riolu, Phanpy, Surskit, g³odni? - powiedzia³em do wiadomo kogo. Przy okazji, czy mam iPhone? Bo nie wiem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.