Raczej nie. HG / SS jest Remake'iem Gold / Silver wiêc wystêpuj± tam tylko pokemony z regionu; Kanto i Johto. Ew; mog± siê pojawiæ po skoñczeniu gry tak jak w FR na Sevii Dunspace, Larvitar itd.
Rahuene napisa³/a:
Kojot napisa³/a:
Raczej nie. HG / SS jest Remake'iem Gold / Silver wiêc wystêpuj± tam tylko pokemony z regionu; Kanto i Johto. Ew; mog± siê pojawiæ po skoñczeniu gry tak jak w FR na Sevii Dunspace, Larvitar itd.
Proponujê takim znawcom jak ty w HC siê nie udzielaæ. Poza tym Domin ju¿ wszystko napisa³. Pó¼niej mo¿na jeszcze mieæ od niego Belduma ale trzeba mu daæ Foretressa co raczej nie jest problemem.
Mo¿e nie gra³em w HG / SS ? Wiem tylko tyle co mi sie o uszy obije. --"
Gdzie¶ s³ysza³em i nie wiedzia³em czy to prawda wiêc przypu¶ci³em (je¶li w ogóle wiesz co to jest )...
Skoro Domin wszystko wyja¶ni³ to po co siê udzielasz?
Ostatnio zmieniony przez Kojot 4 Kwiecieñ 10, 19:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
idzie dostaæ. po pokonaniu reda w Silph.Co od Steven'a Stone'a, by³ego championa z R/S/E, ale tylko jednego na lvl.5
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
mo¿na dostaæ startera z Hoenn po pokonaniu Reda Silph Co. w Saffron City od Stevena znanego z gier trzecio generacyjnych, rozmawiasz z nim i pyta sie ciebie o cos i masz do wyboru w odpowiedziach cos z red blue i green kolor odpowiada starterowi. Czyli dla przyk³adu wybierzesz blue to dostaniesz Mudkipa na 5lv.
Up nie zauwa¿y³em twojego postu bo napisa³e¶ go jak pisa³em swojego.
Proponujê takim znawcom jak ty w HC siê nie udzielaæ. Poza tym Domin ju¿ wszystko napisa³. Pó¼niej mo¿na jeszcze mieæ od niego Belduma ale trzeba mu daæ Foretressa co raczej nie jest problemem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.