Có¿, przy og³aszaniu wyników poprzedniego naboru, by³em przekonany, ¿e nastêpny nabór przeprowadzimy dopiero za kilka miesiêcy. Jednak rezygnacja z posady Berrego i Afila zmusila nas do zorganizowania nowego naboru ju¿ teraz. A zatem do dzie³a!
1.Zg³aszaæ siê mo¿na do soboty do godziny 15.00. Wyniki og³osimy w niedzielê w godzinach wieczornych. 2. Chêtni przesy³aj± --><-- do Vabigoona, w którym znajduje siê wype³niony formularz:
Kod:
Ilo¶æ wolnego czasu:
Inne fora na których siê udzielam/udziela³em*:
"Dlaczego ja":
Do¶wiadczenie*:
Tytu³ opowiadania:
2. Po wype³nieniu formularza bierzecie siê za pisanie opowiadania. Lista tytu³ów pod, które mo¿ecie pisaæ:
"I znowu wtopa"
"Jak to? Znowu przegra³e¶?"
"Humory poke-zmory"
"Moje miasto to... Viridian"
"F jak Feebas"
"Nowe stworzenie i ¶wiata zniszczenie"
"Bo do walki trzeba dwojga, z pokemon ka¿dy z nich"
"Ale to mia³a byæ tajemnica!"
"Znowu wciê³o lidera!"
"Ile jeszcze mo¿na czekaæ?"
"Zaginiony/a podczas treningu"
"Jaja jak berety czyli czas na Exeggute"
"Polityk i z³odziej"
"Poketibia i ja"
"Byæ Ball Makerem i je¼dziæ rowerem"
"Jaki¶ frajer z Pikachu"
"Pokehardcor"
"DAJ KAM... POKEBALL"
"Mamo zobacz co znalaz³em!"
"Jestem pierwsz± od stu lat osob± w rodzinie, która wygrywa uczciwie walki Pokemon"
"Ja i moje Alter Ego walniête na punkcie Magikarpii"
"Pokemoniasty ninja w akcji!"
"Prze Dialgê potrafiê podró¿owaæ w czasie?!"
"Moje stado xxx mnie nie s³ucha - problemy ranczera" - gdzie xxx to gatunek Pokemona
OPOWIADANIE WYSY£ACIE W TYM SAMYM PW CO PODANIE!!!
3. Czekacie na wyniki naboru.
Waszych opowiadañ przed og³oszeniem wyników naboru nie mo¿ecie pokazywaæ nikomu, tylko nam, nie maj± one prawa trafiæ do ¿adnego usera, nie piszecie o nich w SB. W waszym opowiadaniu i podaniu nie mo¿e byæ ¿adnych szczegó³ów, po których mo¿na by by³o poznaæ kto pisa³ dane opowiadanie. Nie mo¿ecie nikomu powiedzieæ pod jaki tytu³ pisali¶cie (najlepiej jakby¶cie siê w ogóle nie chwalili ¿e z³o¿yli¶cie podanie). Je¶li kto¶ siê wy³amie i nie bêdzie przestrzega³ tych regu³ zostanie wykre¶lony z listy kandydatów.
* - do wgl±du jedynie dla administracji (oceniaj±cy mg nie dostan± tego do przeczytania) lecz równie wa¿ne jak pozosta³e punkty.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 3 Kwiecieñ 10, 14:05, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.