POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 17:00
Romy gier V generacji!
Autor Wiadomo¶æ
Color 
Pewnie nie zna PokeMana
Colorowy jest ¶wiat

Do³±czy³: 08 Cze 2009
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 10:30   

Je¶li 5 generacja wyjdzie na 3DS, to mam nadziejê ¿e ta gra bêdzie warta kupienia 3DS, bo 3DS mo¿e okazaæ siê super a gra beznadziejna, ma³o prawdopodobne jednak mo¿liwe. Choæ Game Freak zawsze dodaje co¶ nowego, nie tylko grafikê.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 10:35   

na gamefreak zawsze mo¿na liczyæ, zawsze wypu¶ci co¶ co idzie"strawiæ".

ja bym siê martwi³ g³ównie o konsolê, grê i emulator, bo z tym ostatnim bêdzie baaardzo ciê¿ko.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 10:43   

z emulatorkiem to mo¿na by np. joystickiem ekranem "ruszaæ" ;d ale dobra, to bêdzie naapraawdee ciêê¿ko :/ po obejrzeniu filmików mo¿na powiedzieæ, ¿e to niemo¿liwe. ale mo¿e nas co¶ jeszcze zaskoczy ;d

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 10:47   

albo kto¶, moim zdaniem powinni zrobiæ tak:
Wydaæ jedn± wersjê gry na DS'a, a drug± na 3DS'a, jak to zrobili z pierwszymi PMD.
albo wydaæ obydwie wersje na obydwie konsole, ró¿ni±c siê grafik± i detalami itd

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 11:37   

albo po prostu, ¿e mo¿na gry z DS'a w³±czyæ na 3DS i bêdzie bez 3D. chyba sie da.
a tak moim zdaniem bêd± 2 gry(co¶ ala HG/SS) a nie 3(D/P/Plt) tak bêdzie lepiej ;d
fajnie by by³o gdyby by³y takie momenty, ¿eby np. legenda przelatuje nad nami(na emu to mo¿e[chyba] jakby nie dzia³aæ, tylko takie¶ czarne kwadraty,trójk±ty by lata³y)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 15:48   

w platynie zrobili co¶ takiego w distorotion world, ale chyba nie to masz na my¶li.

prawda jest taka ¿e najpierw s± dwie wersje nowych a 2 lata pó¼niej wydaj± udoskonalon± wersjê obu gier( patrz przyk³ady od geny II)

Sygnatura użytkownika

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 16:59   

G/S-C, R/B-E(chyba) i.. D/P-Plt? :d o i R/B-Y, tak? aha. no ale w tym disco¶tam world giratina lata³a dooko³a nas. no to chyba tak± legendê siê da. chodzi o tak± jakby giratinê, tylko ¿e by jaki¶ "py³" lecia³ z tej legendy, fajnie by wygl±da³o :D co¶ ala Ho-oH :D

Color 
Pewnie nie zna PokeMana
Colorowy jest ¶wiat

Do³±czy³: 08 Cze 2009
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 23:02   

W³a¶nie. Emulator to bêdzie ciê¿ko, bardzo. Ja jednak mam nadziejê ¿e jednak 5 gena wyjdzie jeszcze na DS :) Mo¿e byæ te¿ tak ¿e podstawowe wersje bêd± na DS, a te udoskonalone na 3DS. :D

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 4 Kwiecieñ 10, 09:07   

to te¿ jest mo¿liwe. ale co by by³o, gdyby D/P wypu¶cili na GBA a Platyne na DS'a? xD to te¿ troche dziwne, no ale skoro teraz jest DS, 3DS to jest bardziej mo¿liwe. nabi³e¶ se 5pkt. rispektu xD

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 6 Kwiecieñ 10, 09:31   

A teraz we¼my pod uwagê ¿e 3DS ma byæ kompatybilny z grami na DSa.
Wydaj±c grê na 3DS Nintendo zabra³oby sobie paru klientów co do tej gry. Kto bêdzie chcia³ sobie kupiæ now± konsole kupi j± sobie.
Moim zdaniem ta gra wyjdzie na DSa.
I nie wyobra¿ajcie sobie ¿e wszystkie gry bêd± trójwymiarowe. Tak samo jak nie wszystkie gry wykorzystuj± dotykowy ekran.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: