POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Maj 12, 05:30
3 in 1 czyli...
Autor Wiadomo¶æ
Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Do³±czy³: 25 Sty 2010
Sk±d: Sprzed monitora...
Wys³any: 1 Kwiecieñ 10, 20:04   

- Nie, nie trzeba. - Dziewczyna zachowywa³a siê dziwnie. Chikorita nudz±c siê zaczê³a ocieraæ siê o twoje nogi. - Widzisz? Twój pokemon czego¶ od ciebie chce, lepiej ju¿ id¼. - Odganina³a ciê. - No id¼, ju¿ nie potrzebujê twojej pomocy! - Krzyknê³a i zaczê³a ciê odpychaæ. Chikorita zdenerwowana popchnê³a Gwan, która upad³a na ziemiê i jêcza³a przez chwilê.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 1 Kwiecieñ 10, 20:07   

-Chikorita dziêkuje ze stane³±¶ w moje obronei ale nei mo¿na atakowaæ tak ludzi- mówiê to do niej ale nie chcê krzyczeæ i g³±szczêja oraz dajê poke chrupka .
-Przepraszam Cie za ni± Gwan. Powiedz mi o co chodzi... powiedz mi... czy aby¶ nie ty zabra³a przypadkiem pokemoan dla profesora Elma? bo szuka z³odzieja który zabra³ mu pokemona i to Cyndaquil...? Gwan odpowiedz... chyba nie chcesz k³opotów?

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 2 Kwiecieñ 10, 23:31   

Gwen, a nie Gwan :P
-------------------
Chikorita zrozumia³a ciê i odsunê³a siê od Gwen. Dziewczyna za¶ zarumieni³a siê i spu¶ci³a g³owê w dó³.
- Tak... to ja, ale proszê nie wydawaj mnie! - Przyzna³a siê do pope³nionej zbrodni. - Ja po prostu chcia³am wyruszyæ w swoj± podró¿ i tyle. - Jeszcze bardziej posmutnia³a. - Nie my¶la³am czy to co robiê jest z³e, czy dobr. Po prostu wziê³am pokeballa. - T³umaczy³a siê. - Nie wydaj mnie, proszê. - Po tych s³owach rzuci³a siê w twoje ramiona i zaczê³a p³akaæ. Chikorita tym razem nie zareagowa³±.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Wys³any: 2 Kwiecieñ 10, 23:36   

- Jestem w dziwnej w sytuacji... z jednej strony Ty z drugiej trener który nei otrzyma swojego pierwszego pokemona.... mam pomys³ moze poszukajmy miejsca skad prof Elm bie¿e m³ode Cyndaquile potem podrzucimy go i bedze po sprawi -pomy¶la³em zwracaj±c siê do Gwen.- Co Ty na to? przy okazji to bedze dla nas i naszyhc pokemonów spania³e do¶wiadczenia, moze z³apiemy jakie¶ nowe. Co Ty na to?

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

Pokemony:

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 08:54   

- A mam inne wyj¶cie? - Westchnê³a Gwen i wytar³a swoje ³zy w chusteczkê, któr± mia³± w kieszeni. - Ale jak my znajdziemy to miejsce? - Spyta³a patrz±c siê w ziemiê. Po d³u¿szej chwili wyci±gnê³a pokeballa i wpatrywa³± siê w niego. - Nic mi nie przychodzi do g³owy, jestem taka beznadziejna. - Rzuci³a pokeballa i znowu zaczê³a p³akaæ. Twoja Chikorita podnias³a przywali³a jej li¶ciem w nogê.
- Chiko! - Zdawa³a siê krzyczeæ na dziewczynê.
- Dobrze, ju¿ dobrze. Wezmê siê w gar¶æ. - Obieca³a Gwen i przeska³± s±czyæ ³zy. Zapanowa³a niezrêczna cisza.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 09:35   

- hmmmm....mam pomys³!!! Zaraz sprawdze informacje dok³±dnie o Cyndaquilu i zobaczymy gdzie moga zyæ pozatym jak nie bedzie tam to poszukamy w moim komputerku.Ty wes poszukaj w komputerze ja sprawdze w Pokedex.- powiedzia³em z rado¶cia w g³oso ze mo¿e siê udaæ. - Chikorita masz chrupka ;) i odpocznij na s³oñcu musisz mieæ sporo energi bo byæ moze bedze nam potrzebna Twoja pomoc -powiedzia³m do pokemona daj±c przysmak i g³aszcz±c j±.

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

Pokemony:

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 10:18   

Dziewczyna wziê³a ostro¿nie twój komputer i zaczê³a szukaæ jakichkolwiek danych na temat Cyndaquilów. Za¶ ty po daniu Chikoricie chrupka, wypu¶ci³e¶ Cyndaquila z kulki, któr± da³a ci wcze¶niej Gwen. Zeskanowa³e¶ go, PokeDex zapiszcza³:
Cytat:
#155- Cyndaquil
P³eæ: Samiec
Ataki: Tackle, Leer
Natura: Lonley
Umiejêtno¶æ: Blaze
Special Attack: ~~BRAK~~
Jest nie¶mia³ym pokemonem. W przypadku ataku z jego pleców buchaj± p³omienie, które maj± za zadanie odstraszyæ przeciwnika. Im bardziej pokemon jest z³y i zdeterminowany, tym p³omienie bêd± wiêksze. Jednak je¶li jest zmêczony p³omienie pryskaj± niespokojnie.

Niestety, nic tu nie wskazywa³o na miejsce wystêpowania tego pokemona. Kiedy skoñczy³e¶ skanowanie, zauwa¿y³e¶, ze Chikorita polubi³a Cyndaquila. Bawili siê razem biegaj±c dooko³a drzewa.
- Mam! - Krzyknê³a Gwen. - Pisz± tutaj, ¿e w dzisiejszych czasach Cyndaquile mo¿na znale¼æ w okolicach drogi do Cherrygrove City. - Oznajmi³a z rado¶ci±.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Wys³any: 3 Kwiecieñ 10, 11:19   

- Super !!! To natychmiast siê zbieramy i idziemy. Dobra robota Gwen;)- powiedziaê³ do dziewczyny u¶miechaj±c siê sympatycznie;).- Moze nie przywo³ujmy pokemonów niech id± narzie z nami poznaj± siê i pobawi±- zaproponowa³em. Gwen z jakiego maista jeste¶? Jaki jest Twoj cel? -pytam dziewczyny id±c.

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

Pokemony:

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 6 Kwiecieñ 10, 00:05   

Pokemony ucieszy³y siê kiedy us³ysza³y twój pomys³ i czym prêdzej pod±¿y³y za wami.
- Jestem w³a¶nie z miasteczka Cherrygrove. - Powiedzia³a dziewczyna z u¶miechem na twarzy. - S±dzê, ¿e jeszcze nie mam celu, nie wiem co chcê robiæ. - Doda³a i posmutnia³a trochê. Po tych s³owach zapad³a niezrêczna cisza, któr± po jakim¶ czasie przerwa³ szelest trawy i dziwne odg³osy wydawane zapewne przez jakiego¶ pokemona.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Wys³any: 6 Kwiecieñ 10, 12:33   

Szybko wyjo³em pokedex i podszed³em ostro¿nie do szeleszcz±cej trawy, aby sprawdziæ co albo kto wydaje ten dzwiêk. Powiedzia³ do Chikority, aby czeka³a na mój sygna³ do ataku wrazie jak by by³ to jakich¶ ciekawy pokemon.

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶